“Zafer partisi bir Kuvayi Milliye hareketidir.”

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, haftalık baısın toplantısında yaptığı açıklamada;

Öncelikle geçen hafta icra edilen 29 Ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Valilik konut duvarları dahil Afyon’daki bütün törenlerde bu kadar yoğun ilgiyi, Atatürk resimlerini görmek bizleri çok mutlu etti.

Ancak sayın Ak partili yöneticiler; iki ayyaş dediğiniz, adını camilerde ve törenlerde yasakladığınız Atatürk’ün ismi sırf seçim için ağzınızda çok eğreti duruyor.

Tıpkı andımızı yasaklayıp, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alıp sonra Kızıl Elma’dan bahsetmeniz gibi.Oy uğruna girmeyeceğiniz kılık yok.

Kılık demişken dün AKP gençlik kolları başkanına ait Erenlerdeki Wimbledoon Dil Merkezi binasında cadılar bayramını kutlamanız da manidar.

Daha ne kılıklara gireceksiniz bakalım?

Değerli basın mensupları; geçen hafta il belediye meclis üyemiz Yılmaz Kasap abimiz için söylenen yalan ihraç haberi için bir basın açıklaması yaptık.

Sadece Afyondaki Bütün MHP lilere soruyorum: Bırakın sahte belgelerle iftira atmayı da 53yıllık koyu ülkücü Yılmaz Kasap neden MHP den ayrıldı? Neden zafere geldi?? Ülke geri dönülmez bir yolda elden giderken lütfen hepinizi bir iç sorgulamaya ve aynı cesarete davet ediyorum!

Kıymetli Afyonlu hemşerilerim: Şu anda ülkemizdeki göçmen sığınmacı sayısı 13 milyon kişiye, TC kimliği verilen sayısı 1.750.000 kişiye ulaştı. İran sınırından akın akın Afganlı gelirken Kızıltepe ile Ceylanpınar arasında günde en az 500 geçiş oluyor. Suriyeliler Türkiye’ye giriyor.

Bakın sadece 20 Ekim 2022’de saat 14’te 25 Suriyeli yakalandı sınırda. 2.500 dolara geçiriyorlar. Ve bunların 745.000 kişisi seçimde oy kullanacaklar

Sayın Erdoğan, Türk seçmenden kaybettiği oyu telafi etmek için şeytani bir düşünceyi uygulamaya koydu.


Dünya demokrasi tarihinde ilk kez bir siyasetçi seçim sonuçlarını belirlemek için Suriyeli, Afgan, Mısırlı seçmen ithaline başladı.

Bizi kimlerin yöneteceğini seçimde sadece Türk Milleti karar verebilsin diye il binamızın duvarına pankart astık.

Bakın Rusya Ukrayna’nın %20 toprağını geçen günlerde referandumla aldı.

2024 belediye seçimlerinde Kilis, Nizip, İskenderun, Hatay tehlike altında, Suriyeli belediye başkanlarımız olacak ve sonrasını düşünmek bile istemiyoruz.

TÜRK IRKI, TÜRK MİLLETİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ MUHACİR BAHANESİYLE İŞGAL ALTINDA VE ASİMİLE EDİLİYOR.

Mecidiye, Marulcu mahallesi dahil ŞUAN 20 MAHALLEMİZDE AŞIRI GÖÇMEN YÜZÜNDEN RESMİ OLARAK İKAMET KAPATILDI.

Okullarımızda Suriyeli Afgan öğrenci sayısı bizim Türk çocuklarımızı geçti. Buradan Dumlupınar, Oruçoğlu ve Hüseyin Sümer ilkokul müdürlerine sınıflardaki mevcut sığınmacı öğrenci sayısını NET VE GERÇEK açıklamaya davet ediyorum.

Sayın emniyet müdürümüzden de sığınmacıların özellikle uyuşturucu satışı dahil suç miktarlarını açıklamasını rica ediyorum.

Zafer partisi olarak bizler Müslümansız ve muhtaç olanı ağırlamayı severiz, niyetimiz asla ırkçılık değil. Ama 5000 yıldır içinde bulunduğumuz Türk topraklarını ve Türk milleti kimliğimizin ASLA YOK ETTİRMEYECEĞİZ.

Değerli hemşerilerim Enflasyon ve işsizliğin toplamından oluşan Sefalet Endeksi’nde Türkiye, 156 ülke arasında 93.3 puanla dünya birincisi oldu!

Yoksulluk Sınırı 24.185 lira oldu! Hala, 10.000 lirayı maaş zannedenler var!

Kişi başına düşen milli gelirde 2021 yılında Türkiye dünyada 78. Sırada ve IMF verilerine göre 2021'de kişi başına 9 bin 528 dolar düşüyor.

Benim babam 4000 tl alıyor ve annem ev hanımı. Bu gelir hesabına göre babamın ve annemin 19.056 Dolar geliri olması lazım. Bu para nerede?? Kalan 16.676 dolar kimin cebinde?? Kimi kandırıyorsunuz?

Bu hafta bir ailenin Yoksulluk Sınırı 24.185 ₺ oldu! Hala, 10.000 lirayı maaş zannedenler var!

Türkiye’nin IQ (ZEKA SEVİYESİ PUANI) ortalaması 86’ya düşmüş. Dünya sıralamasında 77. sıraya gerilemişiz. Sebebi; Gıda ve Protein kaynakları çok pahalı. Eğitime önem vermiyoruz.

2017 de bir kişi yıllık 14 kilo et tüketirken, 2022 de bu rakam 7 kiloya düştü. Bizlerin çocukluğunda ise yıllık 25-30 kilolar civarındaydı. Proteinsiz beslenme sonucu nesiller kof yetişiyor.( hem zeka hem bedenen)

Türkiye’deki üniversiteler içinde dünyada ilk 400 içindeki üniversite sayımız: SIFIR

Gençlerimizde, üniversitelerde uyuşturucu, özellikle METANFETAMİN kullanımı rekor seviyelere gidiyor, uyuşturucuya başlama yaşı 11 oldu.

Dünyada en önemli uyuşturucu üretim yeri ve bu Metanfetaminin hammade üretim yeri AFGANİSTANDIR ve şuan sırt çantalı yüzbinlercesi sınırlarımızdan içeri giriyor.

AFYON HALKIM UYAN ARTIK.!


Kıymetli Afyonlu Hemşerilerimiz;

Yıllardır bitmeyen, Zafer Müzesini takip ediyoruz, bitmeyen Afyon Müzesini takip ediyoruz, tasfiye kararı alan ama ne hikmetse aynı firmaya verilen 43 milyonluk Millet Kütüphanesini takip ediyoruz.

20 yıldır iktidarsınız; Şu anki içler acısı kütüphane ne halde? İçerisine, kitaplarına hiç baktınız mı? Derdiniz sadece beton beton beton. İçinde Kaç kişi kitap okuyacak umurunuzda değil. Sahi sayın siyasiler son okuduğunuz kitabın adı ne ?


Şuan Amerika deli gibi Trakya sınırımıza 20 binin üzerinde asker ve zırhlı araç yığarken, 20 adamız Yunan işgali altındayken, PKK, PYD, Suriye belası başımızdayken, üstümüzde RUS savaşı varken 80.000 m2 sini aldığınız ASKERİ ALANA YAPACAĞINIZ MİLLET BAHÇESİ DE takip ediyoruz.

Ülke sessiz işgal altında siz askeri alan yok ediyorsunuz?

Uzun çarşıya trafikten girmek mümkün değil. Kocaman sıkışık bir köy yaratmayı nasıl başardınız sayın belediye? Uydukent’te bir banka şubesi bile yok. Bu kadar mı şehir planlamasından bir habersiniz?

Uzun çarşı girişindeki göbekte bir mezar mı var ağaç dikmişsiniz? Tepeden bakınca haç işareti var sanki.

Siz şehir planlamasından, sanattan, estetikten anlıyor musunuz sahi? O göbeğe bir tane Afyon’u simgeleyen bir figür yapsanız, gelen turist resim çektirse fena mı olur?

Yaya geçitlerine engelli geçişi, bebek arabası geçişi koymak, köprülere emniyet şeridi takmak, sokakları köpekten arındırmak çok mu zor?

Bildiğiniz tek şey aynı firma ile ihale işi yapmak.

Ne oldu bisiklet yolları?

Orta refüjdeki elektrik lambaları 24 saat gündüz dahil neden açık? Çok mu paranız var?

Ağustosta boyadığınız ve hemen söküp yenilediğiniz bordürler nerede? Yeni bordürlere, peyzaj çalışmalarına kaç para harcadınız??

Çarşının göbeğindeki Eski halk bankasının yıkılma şekli Uganda da bile yok. Hiç mi cana acımazsınız?

7 yıldır devam eden Şuhut Afyonkarahisar yolunda trafik kazasında gene 4 masum can verdi. Umurunuz damı?


 

4 liradan pancarı alıp 8 liradan küspeyi alan çiftçimin, sütünü karına satamayıp ineğini kesen çiftçimin, gübreyi pahalılıktan atamayıp ekin ekemeyen çiftçimin alın teri ne olacak??

Ülkeyi gıda ambargosuna mı hazırlıyorsunuz?

Adaları ver, askeri alanları millet bahçesi yap, içeri 13 milyon istilacıyı sok ve besle, kamuyu tarikatlara teslim et, marketlere giremeyecek kadar nas diyerek enflasyon yarat..

Amaç ne?

Gıda ambargosuna hazırlık mı?

Neden BİM’e, A101 markete mahkum kaldık?

Ya kapanırsa.?

Yetki bizde, kanun bizde, basın bizde kibriniz 1 günde bitecek. Ve biz herşeyi not alıyoruz.

Biz helaleşmiyeceğiz haberiniz olsun.

Atatürkle, Türkçe ile, Cumhuriyet ile, Türklükle derdi olanların “DERDİ” olacağız…

Biz size unuttuğunuz yüce Allah’ı hatırlatmaya, Türk devletini Türk milletine vermeye geldik.

Değerli Afyon’lu hemşerilerim " Ülkede oy verecek parti yok, Erdoğan’dan başka adam yok." diyenlere inanmayın. Biz 85 milyon akıllı Türk milletiyiz.

Seni kur korumalı mevduatla, konut kredisi ile haram faize bulaştıranlardan, Rakıdan piyangodan, faizden aldığı hatam Vergi ile imam maaşı verenlerden, TÜRK kimliğini yok edip seni Araplaştırmaya çalışanlardan, seni yağ kuyruğuna mahkum edip FAKİRLİĞİNE ŞÜKRET diyenlerden artık vazgeç.

SENİN EMEĞİN VE VARLIĞIN BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ.

Zafer Partisi hiç bir ittifakta olmayan, milliyetçi, Atatürkçü, temiz Anadolu müslümanı bir Kuvay-i milliye partisidir.

Bütün Afyon halkımıza ve ilçelerine sesleniyorum: geleceğimiz için, çocuklarımız için, huzur ve bereket için Zafer partisine GELİN ÜYE OLUN, bu kuvaY-i milliye partisinde teşkilatta görev alın.

Temiz siyasete hepimiz atılalım.

Hepinizi acil davet ediyorum.

CHP li seçmenime soruyorum: CHP nin tarımdan sorumlu başkan yardımcısı kim? İyi partili seçmen kardeşim İyi Partinin sağlıktan sorunlu başkan yardımcısı kim? 20 yıldır AKP ülkeyi talan ederken bu muhalefet partileri ne yaptı?

Bütün milletvekilleriniz nerede ikamet ediyor ve emekli olunca nereye yerleştiler?

Oy zamanı kimi seçtiğini biliyor musun?

Senin oyun, emeğin kıymetli.

Seni yokluğa mahkum edenler mercedeslerde geziyor, akşam kestane balı ve manda yoğurdunu yiyip seni kuyruklarda bekletirken yoksulluğa şükredin, Allah kullarını fakirlikle sınar diyor.

Artık akılla oy verme vakti geldi.


Zafer partisi bir kuvay-i milliye hareketidir. Sadece göçmen konunuz var diyorlar. Peki CHP neyi savunuyor? Yada İYİ parti neyi gözünüze sokuyor?

Zafer partisinin Amerikalarda kimsenin kapısında beklemeden, 12 yıllık kalkınma, üretim, eğitim, sanayi ve tarım planları hazır ve 3 ncü evre kanser tümörü olan , Türk milleti kimliğimizi yok edecek 13 milyon istilacıyı 1 yılda göndereceğimize söz veriyoruz! “dedi.


 

Editör: Haber Merkezi