“Zafer Bayramımızın 98. yılı tüm ulusumuza kutlu olsun.”

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan'ın Zafer Bayramı Kutlama Mesajı:

Kıymetli hemşehrilerim, sevgili Cumhuriyet sevdalıları;

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Zafer Yolu yürüyüşü etkinliğimizle ilgili çalışmalarımızı ve hazırlıklarımızı, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecini de göz önünde bulundurarak, sosyal mesafe, maske ve hijyen koşullarına azami ölçüde dikkat edecek şekilde yapmıştık. Ancak, İçişleri Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen genelgeyle 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları hakkında, diğer resmi ve dini bayramlarda da olduğu gibi bazı tedbirler alınması ve çeşitli kısıtlamalara gidilmesi neticesinde, bu seneki Zafer Yürüyüşü etkinliğimizin iptal olması sonucuyla karşı karşıya kaldık.

Covid 19'un tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de halen önünün alınamadığını hepimiz biliyoruz. Gerekli tedbirleri alarak düzenlemeyi planladığımız etkinliğin, bu sene önceki yıllardan çok daha fazla bir katılımla gerçekleşeceğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirdik. İnanıyoruz ki, Covid-19 salgınının ortadan kalkmasının ardından gelecek yıllarda her zamankinden daha güçlü ve yüksek katılımlı bir şekilde Zafer Haftası etkinliklerimize, gerek Afyonkarahisar'da, gerekse Ankara'da devam edeceğiz. Bizler Cumhuriyetin kilidinin açıldığı bu toprakların bireyleri olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da hem geçmişimize hem de zaferlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile Cumhuriyet'in kazanıldığı toprakların evlatları olarak, bağımsızlık ve cumhuriyet sevdalısı tüm ulusumuzun en değerli bayramlarından birisi olan Zafer Haftamızı ve 30 Ağustos Zafer Bayramımızı yürekten kutluyor, bu toprakları bize vatan yapan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bağımsızlık yolunda canını feda etmekten geri durmayan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, daha nice bayramlarda bir arada olmak dileğiyle, tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.

Mehmet Ali ÖZERKAN

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı

Editör: Haber Merkezi