Zabıta Teşkilatına Eğitim Semineri

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı personele yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenleniyor. İçişleri Bakanlığı Baş Kontrolörü Recep Demir tarafından verilen üç gün sürecek eğitim semineri, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in katılımlarıyla başladı.

İlçe Belediyelerin zabıta personelinin de katıldığı eğitim seminerinde belediye zabıtasının görev ve yetkileri ile güncel mevzuata ilişkin bilgiler verildi.Seminerin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, desteklerinden dolayı İçişleri Bakanlığı Baş Kontrolörü Recep Demir’e teşekkür ederek seminerin verimli geçmesini temenni etti.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Personelimize yönelik ihtiyaç halinde bundan sonra da eğitim seminerlerinin devam edeceğine dikkat çeken Zeybek Başkan, “Zabıta Müdürümüz Taner Beyle sürekli istişare ediyoruz. Bu tür seminerlerle personelimiz işinin gerektiği bilgi ve becerileri kazanıyor, aynı zamanda da eksiklerimizi bire bir görüyor son gelişmelerden haberdar oluyor. Bu vesileyle seminerin düzenlenmesinde emeği geçen İçişleri Bakanlığımız Baş Kontrolörü Recep Demir başta olmak üzere Zabıta Müdürümüz Taner Çelik, ilçe belediyelerimizin zabıta personelleri ve Zabıta Müdürlüğümüz personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Üç gün sürecek seminerde İçişleri Bakanlığı Baş Kontrolörü Recep Demir zabıtaların ceza verme yetkisi, işyerlerini denetim ve yetkisi, imar, çevre, sağlık, trafikle ilgili görevleri, yardım çalışmaları, tutanak ve tebligat örnekleri gibi bilgiler paylaşıyor. Zabıta personellerinin verimliliğini arttırmayı amaçlayan eğitimde Recep Demir, sunum eşliğinde konu başlıklarını örneklerle anlatıyor.

Editör: Haber Merkezi