Yurdunuseven’den tüm ilçelere bayram ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, ramazan bayramında tüm ilçelerde düzenlenen bayramlaşma törenlerine katılarak vatandaşlar ile bir araya geldi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen’in de yer aldığı bayramlaşma ziyaretleri vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Yurdunuseven, “Ramazan Bayramının birlik beraberlik ve kardeşlik ruhumuz daim kılmasını, mazlum coğrafyalara huzur getirmesini diliyor, tüm milletimizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Yurdunuseven ziyaretler sırasında yaptığı konuşmasında, 23 Haziran seçimlerinin önemini vurgulayarak, “ AK Parti’nin karşısındakilere baktığınızda kim kimle kol kola girmiş daha iyi göreceksiniz. Bakıyorsunuz Almanya’ya, ABD, bir çok dış ülke İstanbul seçimleri ile ilgileniyor, Yunanistan’da gazeteler manşet atıyor. Bununla birlikte FETÖ terör örgütü destekliyor, PKK terör örgütü destekliyor tüm bunları da vatandaşlarımız görüyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında belediye başkanlığında başlayan bu emeğin zayi olmaması için, İstanbul’a devasa hizmetlerin devam etmesi için Sayın Binali Yıldırım’ı destek istemek zorundayız. İstanbul'da eşi dostu olan, arkadaşı, yakını olan herkesi arayarak, ziyaret edip ve kimlerin kimlerle birlikte olduğunu anlatalım” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi