Yurdunuseven, “Serkan Başkana bütünBakanlıkların kapısı ardına kadar açıktır”

AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, ilçe gezilerinde vatandaşla ayaküstü sohbetler ediyor.

Emirdağ’da AK Parti Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu’yu ziyaret eden Milletvekili Yurdunuseven, bir vatandaşın ilginç sorusuna aynı güzellikte cevap verdi.

Emirdağ AK Parti seçim bürosu çevresinde gerçekleşen sohbette, Emirdağlı vatandaş Yurdunuseven’e,

-Milletvekilim, Serkan Koyuncu Belediye Başkanı olursa, ilçemize yatırım gelecek mi?

Emirdağlı vatandaşın sorusunu cevaplayan Yurdunuseven, “Serkan Koyuncu kardeşimiz belediye başkanı olduğunda, sizlere söz veriyorum bütün bakanlıkların kapısı ardına kadar açık olacak. Yatırımların Emirdağ’a getirmek için gece gündüz Serkan başkanımızla çalışacağız” sözünü verdi.

Milletvekili Yurdunuseven’in “Bütün bakanlıkların kapısı açık olacak” sözünden sonra Emirdağlı vatandaş da, şu sözü verdi.

-O halde biz de Serkan Koyuncu’yu başkan yapacağız.

AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, seçim bürosunda toplanan vatandaşlardan sonra esnaf turu yaptı, vatandaşların dert ve sorunlarını dinledi.

KOYUNCU “HEDEFLERİMİZİ BİR BİR HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, çalışmaların çok olumlu bir havada devam ettiğini belirterek “Bizler, bir taraftan ev gezilerimize devam ediyoruz, diğer yandan da esnafımızı tek tek geziyoruz. Bizim hedeflerimiz belli. Biz, Emirdağ’ı örnek ilçe yapmak için yola çıktık. İnşallah, 1 Nisan’dan itibaren, hedeflerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Biz Emirdağ’ı kucaklayacak ekibiz. Sayın Milletvekilimiz Yurdunuseven’den de bütün bakanlıklardaki işlerimiz için sözü aldık” diye konuştu.

Öte yandan, Emirdağ’ın merkezindeki seçim bürosunun açılışının çok yakında gerçekleştirileceği, açılışa milletvekilleri ve Afyon AK Parti teşkilatının yoğun katılımının beklendiği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi