YURDUNUSEVEN, “HAİNLER HEDEFLERİNE ULAŞAMAYACAK”

Her hafta Salı günleri düzenlenen basın toplantısında gazetecilere parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulunan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yaşanan terör olaylarına değinerek, “Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecek. Hainler emellerine ulaşamayacak” dedi.

İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken’in de katıldığı basın toplantısında parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulunan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yoğun bir haftayı geride bıraktıklarını dile getirdi. Yurdunuseven, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bildiğiniz gibi 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma haftasıydı. Bununla ilgili yaptığımız açıklamalarda ‘Allah bir daha bu devlete ve millete yazdırmayı nasip etmesin.’ 14 Mart Tıp bayramını kutladık. Geçtiğimiz hafta bizim için önemli olan Afyonkarahisar’ın adının Türkiye’de duyurulmasını sağlayan ve Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nun önderliğinde yapılan II. Tıbbi ve Itri Bitkiler Çalıştayı gerçekleşti. Sağlık, Orman ve Su İşleri ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından üst düzey yetkililer katıldı. İnşallah bu konu Türkiye’nin gündemine oturmaya devam edecek. Dünya pazarında 130 Milyon doları bulan bir piyasaya sahip. Ama maalesef Türkiye çok aşağılarda ve hedefimiz 5 Milyar dolarlık bir paya sahip olmak. Bununla ilgili gerekli çalışmalar devam ediyor. Afyonkarahisar’da bu çalıştaylar devam edecek. Ayrıca Bakanımızın katıldığı 32 Milyon TL tutarında 20 tesisin temeli atıldı. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Son olarak Sayın Bakanımızın katılımı ile İl Danışma Meclis toplantımızı geniş bir katılımla gerçekleştirdik.”

HAİNLER HEDEFLERİNE ULAŞAMAYACAK

Ankara’da terör örgütü tarafından haince yapılan saldırının yürekleri yaktığını söyledi. Terörün her türlüsünü lanetlediklerini vurgulayan İl Başkanı Yurdunuseven, terörün Türkiye’de hedeflerine ulaşamayacağını ifade etti. Hükümet olarak terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini de vurgulayan Yurdunuseven, “Bir tek terörist kalmayıncaya kadar operasyonlar devam edecektir. Hükümetimiz kararlıdır. Terör örgütü ile mücadelesini sürdürecektir. Türkiye’yi eski Türkiye yapmak isteyen odaklar hedeflerine ulaşamayacaktır. Biz tabi ki teröre karşı birlikte kol kola gelelim, birlikte hareket edelim, birlikte mücadele edelim terörü sonlandıralım istiyoruz. Sonuçta bu terör sadece AK Partililere yada başka partilere değil bütün milletimize, bütün sivil halkımıza yapılan bir müdahale biz bunun önüne geçmek istiyoruz mutlaka ama Ana muhalefet partisinin söylemleri ile yaptıkları birbirini ile uyumlu değil, yapılan istifa çağrısı terör ağzıdır bana göre bir yandan her şeyi yapalım diyorsunuz bir yandan da bakan istifa etsin hükümet istifa etsin diyorsunuz bunlar birbiri ile çelişen açıklamalardır. Terörle mücadelede şehit olan asker, polis ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımızda acil şifalar diliyoruz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı Yurdunuseven, toplantıya katılan gazetecilerin sorularını yanıtladı.  

Editör: Haber Merkezi