Yılmazaslan, “Madeni Sanatkarlar Esnaf Odasını hep birlikte yöneteceğiz”

Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Yılmazaslan emin adımlarla geliyor.
Ben değil biz olgusuna önem veren, mütevaziliği, beyefendiliği, tatlı dili ve cömertliği ile insanların gönlünü kazanan Mustafa Yılmazaslan, yönetim ve denetim kurulları asil ve yedek üyeleri Esnaf ziyaretlerine devam ederek “Madeni Sanatkarlar Esnaf Odasını hep birlikte yöneteceğiz” dedi.
26 Şubat günü saat 10.00’da Yasemin Düğün Salonunda yapılacak olan Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanlığına aday olan Sanayi Çarşısı Esnaflarından Mustafa Yılmazaslan yaklaşık Dört ay önce çıktığı başkanlık yarışında tahminlerin üzerinde bir mesafe kat etti.
İl merkezi ve köylerinde hizmet veren 1670 kongre üyesine sahip Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası üyelerini tek tek ziyaret eden Mustafa Yılmazaslan oda esnafları yanında diğer esnaf ve vatandaşlardan da yoğun ilgi var.
Hafta başında yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile Sanayi esnafı ile bir araya gelen Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkan adayı Yılmazaslan, şu açıklamalarda bulundu: “Önümüzde kongremiz var. Temennimiz, kongremizin dostluk ve kardeşlik içinde, bir şölen havasında gerçekleşmesidir. Günlük hayatın bana verdiği misyon çerçevesi içinde bu oda başkanlığına aday olmaya karar verdim. Ahi Evran Kültürü çerçevesinde, üyelerimizle omuz omuza, kamu kurum ve kuruluşları ile diyalog içinde, Sivil Toplum Kuruluşları ile dirsek temasında çalışmalarımızı yürüteceğiz. Madeni Sanatkarlar Esnaf Odasına kurumsal kimlik kazandıracağız. Üyelerimizin eğitimi ve teknolojiyi yakından takip edebilmeleri için gerekli çalışmaları yapacağız. Üyelerimizin iş yoğunluğundan takip edemedikleri esnaflara sağlanan kredileri ile diğer hibe ve düşük faizli kredilerden zamanında haberdar edeceğiz. Emin olun, tüm esnaf arkadaşlarım mutlu ve hüzünlü günlerinde bizi yanlarında görecek. Göreceksiniz, biz büyük bir aile olacağız,” dedi.

Editör: Haber Merkezi