Yılın en eğlenceli oyunu “Hangisi Karısı” Afyon’da

Tiyatro Dünyası oyuncularından “Hangisi Karısı” adlı oyun 15 Mart Perşembe Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Tabipler Odası özel gösterimi için Afyon’da. Yılın en iyi komedi oyunu ve yılın en iyi komedi oyuncusu ödüllü Hangisi Karısı adlı oyun TED Koleji Konferans Salonunda sahnelenecek.

Oyun hakkında bilgi veren yönetmen Can Törtop, şunları söyledi. “Yılın en iyi komedi ve eni komedi oyuncusu ödüllü muhteşem bir oyun geliyor. Kahkaha garantili oyun Tıp Bayramı nedeniyle Afyonlu tiyatro severlerin karşısına çıkıyoruz. Daha önce geldik Afyon bizi biz Afyon’u çok sevmiştik. Yeniden burada olmaktan son derece gururluyuz” dedi.

Dünyaca ünlü bir oyun olan Hangisi Karısı’nın oyuncuları hakkında bilgi veren Törtop, “Ray Conney’in yazdığı oyun tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de bir çok ünlü oyuncu tarafından sahnelendi. Son olarak 3 sezon önce Tiyatro Dünyası Oyuncuları olarak bir kez daha sahneye koymaya karar verdik. Oyuncuların birçoğunu televizyon ve sinema dünyasından tanıyorsunuz. Berke Hürcan, Ece Gürsel, Celal Belgil, Ümmühan Kıldiş, Ferhat Balaban ve Can Mutluca’dan oluşuyor” diye konuştu.

Hangisi Karısı adlı tiyatro oyunu 15 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’da Afyon TED Koleji Konferans Salonunda sahnelenecek. Tabipler Odası özel gösterimi için Afyon’a gelen Hangisi Karısı yaklaşık 2.5 saat sürüyor.

Editör: Haber Merkezi