Vali Yıldırım İl Defterdar V. Murat Toy’a Ziyarette Bulundu.

Kamu kurum ve kuruluşların çalışma ve faaliyetlerini yakından takip eden Valimiz Aziz Yıldırım, İl Defterdar Vekili Murat Toy’a ziyarette bulundu.

Valimiz Aziz Yıldırım’ın ziyaretinde Defterdar Yardımcısı Vekili Durmuş Ali Doğan, Tınaztepe Vergi Dairesi Müdürü Eyüp Çiftçi, Kocatepe Vergi Dairesi Müdürü Tuncay İlhan, Gelir Müdürü Mustafa Yılmaz, Personel Müdürü Aysel Pala Karayel, Milli Emlak Müdürü Vekili Mustafa Akıllıbaş ve Kurumlar DSS Müdürü Ali Erçelik hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Defterdar Vekili Murat Toy toplumda vergi bilincinin artırılması için çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Kurumun yaptığı çalışmalar hakkında Defterdar İl Defterdar Vekili Murat Toy’dan bilgiler alan Valimiz Yıldırım, vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak anlamında, kamu kurumlarındaki değişikliklere dikkat çekerken, halkımızın hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Defterdarlığın çok önemli vazifelerinin olduğunu belirten Valimiz Yıldırım, ülkemizin halkımızın verdiği vergilerle değiştiğini geliştiğini, daha da büyüdüğünü bu anlamda ülke çapındaki yatırımların yapılmasında emeği olan Defterdarlık yönetici ve çalışanlarına başarılarının devamını diledi.

Editör: Haber Merkezi