Vali Yiğitbaşı’nın Yeni Yıl Mesajı

Değerli Afyonkarahisarlı Hemşerilerim,

Yeni yılınızı en içten duygularımla tebrik ediyorum. Yeni miladi yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere bütün insanlık için hayır ve güzelliklere vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Hep birlikte uzun bir yılın sonuna geldik. 2022 yılının yaklaşık 7 ayını birlikte geçirdik. Bu süreçte Afyonkarahisar’ın birçok ilçesini, köyünü gezme fırsatı buldum. Birbirinden kıymetli birçok Afyonkarahisarlı hemşerimiz ile iletişime geçtik, sorunlarını ve taleplerini dinledik, çözüme kavuşturduk. Şehrimizin ekonomik, siyasal, kültürel ve toplumsal tüm meseleleriyle yakından ilgilenmek için tüm ekip arkadaşlarımızla elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Yeni yılda da ulaşılmadık köy, gidilmemiş belde ve dokunulmamış bir aile kalmaması için tüm çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmeyi planlıyoruz.

2022 yılının sonuna gelmekle, terör örgütlerine göz açtırmadığımız, terörle mücadelede tarihimizin en büyük başarılarını kazandığımız bir yılı daha geride bıraktık. Buradan bir kez daha terörle mücadelede verdiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. Geride bıraktıkları ailelerine sabırlar diliyorum. Önümüzdeki yıllarda da bu mücadelemizin kararlılıkla devam etmesini temenni ediyorum.

Bu süreçte her zaman ve şartta vazife başında olan, şehrimizin güvenliği ve huzuru için çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şehrimizde gerek kamu kurumlarında gerek özel sektörde vazifelerini yürüten tüm işbirlikçilerimize mutlu yıllar diliyorum. Ben de sizlerin bir çalışma arkadaşı ve ilimizin valisi olarak tüm vatandaşlarımızı saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. 2023 yılının ülkemizde daha huzurlu ve müreffeh bir yılın inşası için katkılar sunmasını niyaz ediyorum.

Editör: Haber Merkezi