Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar OSB’ye iade-i ziyarette bulundu

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar OSB’ye iade-i ziyarette bulundu. Vali Yiğitbaşı, üretime hız kesmeden ara veren sanayi bölgemizde incelemelerde bulunmak üzere Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve beraberindeki heyetle birlikte yetkililerden sanayi bölgesi hakkında bilgi aldı.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’ın genişleme alanındaki kamulaştırma ve yapılaşma ile ilgili sunumunu dinleyen Yiğitbaşı çalışmalarından dolayı tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

İlimizin en önemli sanayi üretim merkezlerinden biri olan OSB, şehrimizin önemli markalarının üretim ve lojistik tesislerini bünyesinde barındırmaktadır.

Ziyareti esnasında Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Gürakar, Tahsin Oğuz Bekir Bayana ve OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ile fotoğraf çektiren Vali Yiğitbaşı, İkbal firmasının Et Entegre Tesisleri’nin sucuk üretim fabrikasını ziyaret etti. Tesis yetkilileri, fabrikada incelemelerde bulunan Vali Yiğitbaşı’nı, tesisin üretim süreci ve kapasitesi hakkında bilgilendirdi.

İkbal Et Entegre Tesisleri’ndeki incelemelerinin ardından Söz Marketlerin lojistik merkezini ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, burada marketlerin dağıtım ve ulaştırma süreçleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Son olarak, çerez üretim tesisini inceleyen Yiğitbaşı, sanayi bölgesindeki temaslarını sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi