Vali Tutulmaz Muhtarları Makamında Ağırladı

Vali Mustafa tutulmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla İdare ve Denetim Müdür V. Abdurrahman Özdilekler, Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ali Çetin, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve Muhtarlardan oluşan heyeti makamında kabul etti.

Muhtarlığın kamu müessesi ve toplumsal hayatın en önemli yapı taşlarından birisi olduğunu vurgulayan Vali Mustafa Tutulmaz: “Devletin vatandaşa dokunan eli muhtarlık müessesesi vatandaşa götürülen hizmetinde bir parçasıdır. Muhtarlarımız bulundukları köylerin ve mahallelerin devletle olan iletişim kaynağıdır. Muhtarlar aynı zamanda devletimizin mahalle ve köylerdeki gözü ve kulağıdır. Hem milleti, hem de devleti temsil gibi önemli bir görevi icra eden muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Heyet adına söz alan ve kendilerini kabul ettiği için Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür eden Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur: “Her daim muhtarlarımıza önem vererek onlarla istişarede bulunan ve bu önemli günde bizleri kabul eden Sayın Valimize heyet ve tüm muhtarlarımız adına bir kez daha teşekkür ederek, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi