Vali Mustafa Tutulmaz Şehit Ailelerini Ziyaret Etti.

Her fırsatta şehit yakınlarıyla bir araya gelen ve onların yanında olduğunu hissettiren Vali Mustafa Tutulmaz gün içerisinde şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Şehitlerin emaneti olan ailelerine en iyi şekilde sahip çıkma ve acılarını bir nebze de olsa ortak olma gayretinde olan Vali Mustafa Tutulmaz programları dahilinde 02.09.1996 tarihinde vatani görevini yaptığı esnada Van İli kırsalında mayın patlaması sonucu Şehit olan J. Onb. Ahmet Şık’ın ailesi ile 26.05.1990 tarihinde Diyarbakır İlinde görev yaptığı esnada şehit olan Polis Memuru M. Ali Koç’un ailesine ziyarette bulundu.

Ziyaretleri sırasında şehit yakınlarının istek ve taleplerini dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz her zaman şehit yakınlarının yanında olduğunu hatırlatırken; “Özgürce yaşadığımız vatanımızı, bastığımız her karış toprağı ve üzerimizde dalgalanan bayrağımızın varlığını aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Gözünü kırpmadan şehadete yürüyen o kahramanlardan ve onların silah arkadaşlarından Allah razı olsun. Onların; vatan, millet ve bayrak için yaptıkları fedakârlığın değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar değerlidir. Ruhları şad olsun. Valiliğimizin kapıları şehit yakınlarımız ile gazilerimize her zaman açıktır.” dedi.

Editör: Haber Merkezi