Vali Hakan Yusuf Güner, Ziyaretlerini Makamında Kabul Etmeye Devam Ediyor
Bir yandan Afyonkarahisar'ı tanımaya çalışan bu anlamda kurum ve kuruluşlara ziyaretler de bulunan, bir yandan da ziyaretçilerini makamında kabul eden Vali Güner, bugün Harbiş Sendikası Temsilcisi Nihat Koçak, Cansuyu Dernek Başkanı Mehmet Demir ve dernek üyeleri, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Gargın ile Giresunlular Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Turan ve beraberindeki heyetin hayırlı olsun dileklerini kabul etti.
Vali Güner'in nazik kabullerinden ve misafirperver bir şekilde karşılamalarından dolayı teşekkürlerini sunan konuklar, Valimiz Hakan Yusuf Güner'in önderliğinde Afyonkarahisar'ı her açıdan çok daha ileri taşıyacaklarına emin olduklarını belirttiler.
Ziyaretler sırasında bilgi alışverişinde bulunan Valimiz Hakan Yusuf Güner, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Afyonkarahisar çok samimi ve gönül köprüleri sağlam olan bir il. Afyonkarahisar’da görev yaptığımız kısa dönem içerisinde çok önemli ve güzel temaslarımız oldu. Daha şimdiden birlik ve beraberliğin arttığına inandığım Afyonkarahisar'da iş ve işlemleri çok daha rahat, huzurlu ve başarılarla dolu bir ortamda yerine getireceğimize eminim. Bu anlamda Afyonkarahisar'ı daha ileriye taşımak için bizlerin yanında olan herkese teşekkür ederim."dedi.
 
Editör: Haber Merkezi