Vali Güner, Projelerini Başarıyla Tamamlayanları Ödüllendirdi.
        Afyonkarahisar’da yaptığı çalışmalar ve faaliyetlerle ilklere imza atan Valimiz Hakan Yusuf Güner’in ilimizi her an bir adımda daha ileriye taşıyan yönetim modellerinden biri olan ‘Projeli Yönetim Modeli’ ve ‘Birlikte Yönetim Modeli’ çerçevesinde projelerini başarıyla tamamlayan kurum temsilcilerine Teşekkür Belgeleri, Valimiz Güner tarafından verildi.
 
        Valilik B Blok toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları, İl Müdürleri ve tamamlanan projelerin sorumluları katıldı.
Toplantıda ilk olarak İl Sosyal Etüd ve Proje Müdür Vekili İbrahim Okumuş tarafından Valiliğimiz Koordinatörlüğünde ilimizde kamu kurum ve kuruluşlarınca tamamlanan projeler hakkındaki bilgiler verildi. Sunum eşliğinde yapılan bilgilendirmede Sayın Valimiz Hakan Yusuf Güner’in 18/06/2014 tarihinde Afyonkarahisar’daki göreve başladığı günden itibaren ilimizde uygulanmaya başlanılan ‘Projeli Yönetim Modeli’ ve ‘Birlikte Yönetim Modeli’ kapsamında kurum ve kuruluşların eşgüdüm ve birlikte çalışmalarıyla Proje Odaklı ve Sonuç Odaklı bir yönetim modeli benimsenerek, bununla birlikte ilimizde makro ve mikro ölçekli 120 proje hayata geçirildiği belirtildi.
 
        Daha sonra bir konuşma yapan Valimiz Güner; “Öncelikle hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum. Sizlerinde bildiği gibi bizler ilimizde ‘Birlikte Yönetim Modeli’ olarak belirttiğimiz ve içerisinde kurum ve kuruluşların hedef ve proje çerçevelerin oluştuğu bir yönetim modelini Afyonkarahisar'da 2 yıldır uyguluyoruz. Bir yönetim modelinin birinci amacı kurumların hedeflerini belirlemeleri ve bu hedefleri ne oranda gerçekleştirdiklerini ölçmeleridir. 2. Olarak ta kurumların bu hedefleri belirleyip ölçümlerini yaparken proje konseptiyle hareket etmeleridir. Bu yönüyle ben 2 yıl içerisinde 120 projenin kurum ve kuruluşları tarafından Valiliğimiz Proje Koordinasyon ofisimizle beraber gerçekleştirildiğini memnuniyetle müşahede ediyorum. 2 yıl öncesinde 1'li, 2'li rakamlarda olan Afyonkarahisar'daki proje konsepti bugün o 1'lerin 2'lerin yan yana gelerek 120'li sayılara ulaşıldı. Yanı eskiye nazaran 100-150 katı bir artış sağlandı. Demek ki böyle bir kapasite ilimizde varmış bunu tespit etmiş olduk. Bu anlamda ben işte silah atılmamasından tutunda, su israfının önüne geçilmesine, değerler eğitimi ve aile mevhumundan tutunda, engelli insanların bakımlarının yapılmasına, aklınıza gelen her konuda çeşitli projelerin gerçekleştirildiğini ve bazılarının da devam ettiğini memnuniyetle müşahede ediyorum. Marifet iltifata tabidir. Biz sadece bu çalışmayı yapan insanları ihtar ve ikaz etmiyoruz. Aynı zamanda onlara teşekkür ediyoruz. Şimdi birazdan bu işi gerçekleştiren arkadaşlarımıza teşekkür belgelerini takdim edeceğiz ve onlara bir de kitap hediye edeceğiz. Akabinde ilimizde bizimle birlikte ekip ruhuyla çalışan İl İdare Şube Başkanları yani il müdürlerimizle birlikte 2016 yılı içerisinde uyulması gereken hususlar ve bu çerçevede yürütülmesi gereken çalışmalarla ilgili toplantı yapacağız. Ben bizimle birlikte hareket eden, gayret gösteren ve bize halkımıza bu hizmetleri sunmak için bu imkanları sağlayan bütün daire müdürlerime teşekkür ederken, bu anlamda projelerde yer alan arkadaşlarımızı da alkışlıyoruz.“dedi.
 
        Valimiz Hakan Yusuf Güner çeşitli konularda proje üreterek hayata geçiren kurum müdürlerine ve yetkililere 'Teşekkür Belgelerini'  ve kitaplarını teker teker takdim ederken, emeği geçenlere teşekkür etti ve ‘En İyi Plaket Kitaptır’ projesinin ilk kez bu toplantıda hayata geçirildiğinin altını çizdi.
 
Editör: Haber Merkezi