Vali Güner'in Onuruna Veda Yemeği Verildi.

Son çıkan Valiler kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Valimiz Hakan Yusuf Güner'in onuruna veda yemeği verildi.
 
Korel Termal Otelde düzenlenen veda yemeğine İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Gökhan İsmet Gülmez, Belediye Başkanı Av. Burhanettin Çoban, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Müdürleri, diğer protokol üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları ve basın mensupları katıldı.
Konukların yerini alması ve akabinde ilimiz Karaman Camii İmam-Hatibi tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan yemekte günün anlam ve önemini belirten ilk konuşmayı Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu yaptı. Kıcıroğlu, konuşmasında Valimiz Hakan Yusuf Güner'e bundan sonraki hayatından sağlık, huzur ve başarılarının devamını diledi.
 
Daha sonra söz alan Valimiz Güner;"Öncelikle mübarek Ramazan ayında olmamız nedeniyle bu güzel günde Arz-ı Veda vesilesiyle sizlerle birlikten olmaktan memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Kamu hizmetleri ve devlet hizmetleri hususiyle mevzuatlar ve yasalar çerçevesinde yürütülen ve yürüten kişinin yönetim anlayışıyla şekillenen bir hüviyete sahiptir. Bu yönüyle biz kamu görevlileri ve mülki idare görevlileri görev yaptığımız yerlerde her türlü durumu göz önünde bulundurarak aşkla, şevkle ve millet sevdasıyla devlet hizmetini sunmaya çalışırız. Ben Afyonkarahisar'ın en genç Valisi ve 40. Valisi olarak başladığım günden itibaren ayrılacağım güne kadar hizmet aşkı ve şevkiyle 28 yıllık tecrübemi Devlet terbiyesi çerçevesinde sunmak için gayret ettim. Bu kutsal çabamızda yanımızda olan şehrimizin tüm paydaşlarına ve Afyonkarahisar halkına sonsuz minnet duyuyorum. İnanıyorum ki Afyonkarahisar’ın bu birlikteliği bu ruhla daha ilerilere taşınacaktır. Afyonkarahisar'dan ayrılıyorum ama gönlüm buradadır. Bu anlamda herkesin bana hakkını helal etmesini istiyor ve dünyanın küçük olduğunu hatırlatarak her zaman burada kurulan gönül köprüleri sayesinde görüşeceğimizi belirtmek istiyorum. Hepinize Arz-ı Veda ediyorum. Her şey Afyonkarahisar için güzel olsun diyor, hepinize saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum."dedi.
 
Valimiz Güner'e konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu tarafından günü anısına hediye takdim edildi.
Valimiz Hakan Yusuf Güner'in konuklarıyla teker teker vedalaşması ile iftar yemeği sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi