Vali Güner İlçelere Veda Ziyaretinde Bulundu.

30/05/2016 tarih ve 8864 sayılı Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Valimiz Hakan Yusuf Güner ilimiz ilçelerinde veda ziyaretlerinde bulunuldu.
 
Valimiz Güner, programları dahilinde veda ziyaretlerini sırasıyla Dazkırı, Evciler, Başmakçı, Dinar, Kızılören, Hocalar, Sandıklı, Sinanpaşa, İhsaniye, Çobanlar, Şuhut, İscehisar, Bayat, Emirdağ, Bolvadin,Çay ve Sultandağı ilçelerinde Kaymakamlar ve ilçe Belediye Başkanlarını makamlarında ziyaret ederek sürdürdü.
İlçe ziyaretleri sırasında ilk olarak Kaymakamlara ve daha sonra Belediye Başkanlarına ziyarette bulunan Valimiz Hakan Yusuf Güner, Hükümet konakları önünde Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve İlçe protokolü tarafından karşılandı.

 
Karşılıklı bilgi alışverişinin yaşandığı ziyaretler sırasında veda konuşması yapan Valimiz Hakan Yusuf Güner; "Afyonkarahisar'ın en genç Valisi olarak, ilçelerle birlikte bir bütün olarak, Kaymakamlarımızla, Belediye Başkanlarımızla, il müdürlerimizle, bürokratlarımızla, kurum ve kuruluş temsilcilerimizle, iş adamlarımızla, basın mensuplarımızla ve tüm paydaşlar ile tüm Afyonkarahisar'lı hemşehrilerimizle birlikte birçok ilke ve başarılı çalışmalara imza attık. Ben yaptığımız başarılı çalışma ve faaliyetler sonucu elde ettiğimiz iyi ve büyük kazanımlarla Afyonkarahisar’dan ayrılıyorum. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerin de bana haklarınızı helal etmenizi istiyorum."dedi.
 
Yapılan ziyaretten memnuniyeti dile getiren Kaymakamlar ve Belediye Başkanları; "Sayın Valimiz bizlere her konuda önderlik etmiş ve bize çok iyi örnek olmuştur. Allah Sayın Valimizin yolunu açık eylesin, kendisine sağlık ve huzurlar diliyoruz." dediler.
 
Ziyaretlerinin sonunda bir konuşma yapan Valimiz Hakan Yusuf Güner; "Afyonkarahisar Valiliği görevime haysiyetli ve onurlu bir şekilde başladım ve aynı şekilde tamamlıyorum. Başımızı önümüze eğmeden görevimizi ifa etmiş olmak bizlere gurur veriyor. Çünkü bazen talihsiz olaylar oluyor, soruşturmalar oluyor, karışıklık ve karmaşalar oluyor, çok daha travmatik acı olaylar meydana gelebiliyor. İyi bir iz bırakmak, iyi bir intiba bırakmak bizim için madalyaların ve mükafaatların en büyüğüdür. Doğru bildiğimiz şeyleri söylemekten hiç bir zaman çekinmedik. Rütbesi ne olursa olsun, karşımızdaki muhatap doğrularla muhatap oldu. Kişinin ehli değil, işin ehli olmaya çalıştık. Elimizden geldiği kadar hasbi olmaya çalıştık. Afyonkarahisar'da dinamik bir mekanizma oluşturduk.  Bundan sonra da her kademede hizmete her zaman hazırız. Hakkınızı helal edin. Tüm ilçelerimiz dinamiktir. İnanıyorum ki bu dinamiklik bundan sonra da korunacaktır. Ben herkese teşekkür ediyor, başarılı çalışmaların devamını diliyorum."dedi.
 
Ziyaretler günün anısına çekilen fotoğraflar ve Valimiz Hakan Yusuf Güner'e hediyelerin takdimi ile son buldu
 
Editör: Haber Merkezi