Vali Gökmen Çiçek’in “Kadın Kültür Evleri Projesi” 1. Oldu.

Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde başlattığı Kadın Kültür Evleri Projesi TİSK sosyal sorumluluk projesi ve örnek uygulamalarının ödüllendirildiği “İŞİMİZİN YARINI” temalı yarışmada halk oylaması sonucunda 1. Oldu.

Valimiz Gökmen Çiçek, sosyal medyadan yaptığı açıklamada:

“Biz onlar için bir yol açtık onlar bu yolda zirveye tırmandılar. Kadın Kültür Evleri Projemiz TİSK’in düzenlediği yarışmada 1. olmayı başardı. Türkiye’ye rol model olan, bizlere inanan tüm kadınlarımızı tebrik ediyorum.

TİSK’in düzenlediği İşimizin Yarını adlı yarışmada 1.olarak bizlere haklı bir gurur yaşatan Kadın Kültür Evleri Projemiz, birçok kadına ilham kaynağı olmayı da başardı. Tüm kadınlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

VE KAZANDIK.

Kadınlarımızın yarınları için başlattığımız Kadın Kültür Evleri Projemiz TİSK’in düzenlediği İşimizin Yarını adlı yarışmada 121 proje arasından 1. olmayı başardı.Bu başarı Afyonkarahisarlı fedakâr kadınlarımızın. Tüm kadınlarımıza yürekten kutluyorum.”dedi.

Milletvekilli Ali Özkaya, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in tebrik ve teşekkür mesajları yanı sıra yüzlerce kutlama mesajı yayınlandı.

Editör: Haber Merkezi