Vali Gökmen Çiçek Gazeteleri Ziyaret Etti

Vali Gökmen Çiçek bugünkü programını basın kuruluşlarını ziyarete ayırdı. Afyonkarahisar’da günlük yayın yapan Kocatepe Gazetesi ile Odak Gazetesi’ne ziyaretler gerçekleştiren Vali Gökmen Çiçek ardından İnternet Medya Birliği’ni ziyaret etti.

Vali Gökmen Çiçek’in ilk durağı Kocatepe Gazetesi oldu. Afyonkarahisar’ın en eski gazetelerinden olan ve köklü bir geçmişe sahip olan Kocatepe Gazetesi hakkında Gazete Sahibi Sezer Küçukkurt’tan bilgiler alan Vali gökmen Çiçek, gazete personeliyle de görüşerek çalışmalarında ve kamuoyunu aydınlatma yönündeki çabalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Odak Gazetesi’ni Ziyaret Etti

Vali Gökmen Çiçek’in bir diğer ziyareti Afyonkarahisar’ın günlük yayın yapan gazetelerinden olan Odak Gazetesi’ne oldu. Odak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rabia Güzbey’den gazetenin genel işleyişi ve yapılan çalışmalar konusunda bilgiler aldı. Personelle de görüşen Vali Gökmen Çiçek, vatandaşları bilgilendirme noktasında özverili çalışmalar yürüten çalışanlara başarılar diledi.

İnternet Medyası Hakkında Bilgi Aldı

İnternet Sitesi Sahiplerinin bir araya gelerek oluşturdukları İnternet Medya Birliği’ne de ziyarette bulunan Vali Gökmen Çiçek, site sahipleri ile sohbet ederek, basın sektörü, internet haberciliği ve Afyonkarahisar’da internet medyasının genel durumuna ilişkin istişarelerde bulundu.

Şehrin Yararına Her İşte Basını Yanımızda Görmek İsteriz

Basını güçlü bir ilde görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Vali Gökmen Çiçek, basın mensuplarının büyük fedakârlıklarla önemli bir görevi yerine getirdiğine değindi. Afyonkarahisar basınının bu şehrin faydasına her işe destek olduğunu ve kendi içerisinde otokontrolü olan bir basın camiası olduğunu söyleyen Vali Gökmen Çiçek: “Bu şehrin yararına olacak her işte basını yanımızda görmek, yapacağımız projelerde ve çalışmalarda desteklerini almak isteriz. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde ve şehrin değerlerinin anlatılmasında, yapılan işlerin geniş kitlelere duyurulmasında önemli bir görev üstlenen basın mensuplarına görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi