Vali Gökmen Çiçek Anadolu Ajansının düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" için Oy Kullandı

Vali Gökmen Çiçek, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak beğendiği fotoğraflar için oy kullandı.
Valilik makamında AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği, Türkiye ve Dünya gündemine damga vuran fotoğrafları inceleyen Vali Gökmen Çiçek'in tercihi yaşam kategorisinde İsa Terli'nin "6 Güzel Adam", spor kategorisinde Okan Coşkun'un "Futbol Özlemi", haber kategorisinde Onur Çoban'ın "Ermenistan'ın Gence Saldırısı" isimli fotoğrafları oldu.
Tüm yılın hatıralarını barındıran 750 binin üzerindeki fotoğraflar arasından belirlenen 76 seçkin fotoğrafı inceleyerek hepsini çok beğendiğini ve hepsinin ayrı hatıralar barındırdığını dile getiren Vali Çiçek "Yılın sonuna geldik, acısıyla tatlısıyla dolu dolu geçen bir yılın izlerini ölümsüzlüğe taşıyan bu güzel etkinlikten dolayı Anadolu Ajansına teşekkür ediyorum. Bu fotoğraflara bakarken hem o anların yaşandığı zamanlara gittik hem de etkileyici fotoğraflara şahit olduk. Ben de kategoriler arasından 3 kare seçtim, umarım benim seçtiklerim güzel neticeler alır. Dünyanın her köşesindeki gelişmelere tanık olmamızı sağlayan ve bu kıymetli fotoğraflarda emeği geçen AA çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi