Vali Çiçek, Kahraman Gazilerimizi Ziyaret Etti

Vali Gökmen Çiçek, terör saldırılarında gazilik mertebesine ulaşan gazilerimizin ailelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Kuzey Irak'ta teröristlerin dronlu saldırısında atılan el bombasını fark eden silah arkadaşları zarar görmesin diye bombayı bacaklarının arasına sıkıştırarak canını ortaya koyan Piyade Uzman Çavuş Yusuf Yayla’nın Dörtyol Mahallesi'nde ikamet eden ailesini ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, anne Nazike baba İlyas Yayla ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Rabbim Sizlerden Razı Olsun

Gazi Yusuf Yayla ile de telefonla görüşen Vali Gökmen Çiçek: "Bu fedakârlığın karşılığını ne yapsak ödeyemeyiz. Sizler bu ülkenin ortak değeri, bu toprakların nasıl vatan kılındığının canlı birer sembolüsünüz. Rabbim siz gazilerimizden razı olsun dedi.

Gazi Aslan’a ziyaret

Vali Çiçek Kuzey Irak’ta terör örgütüne karşı yürütülen operasyonda yaralanan P.Kom.Uzm.Çvş. Gazi Emin Aslan'ı da Bolvadin ilçesindeki evinde ziyaret etti. Gazi Aslan’a çiçek takdim eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Çiçek, Aslan’dan olay anını ve sonrasında yaşananları dinledi.

Minnet ve Şükran Borçluyuz

Devletin terörle mücadeleye büyük bir kararlıkla devam etiğini ifade eden Vali Çiçek: “Gönül ister ki bu mücadele hiç şehit vermeyelim, hiçbir askerimiz gazi olmasın. Gazilik, bir vatan evladının ulaşacağı en şanlı, en yüce makam; Türkiye Cumhuriyeti’ nin ilelebet yaşamasının en büyük teminatıdır. Bu mertebeye ulaşan siz değerli Gazilerimize sonsuz minnet ve şükran borçluyuz” dedi.

Sizlerle Güvendeyiz

Vali Çiçek tedavisinin ardından akşam saatlerinde Afyonkarahisar’a getirilen Gazi Uzm. Çvş. Yusuf Yayla’yı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti. Biz kez daha geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Gökmen Çiçek: “Bu topraklarda şehit ve gazilerimizin fedakârlıklarıyla güvendeyiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi