Vali Balkanlıoğlu'na Sungurlu'lu Hemşehrilerinden Ziyaret
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Çorum İli Sungurlu İlçesinden ilimize tatil amaçlı gelen hemşerilerini makamında kabul etti. Samimi bir sohbet ortamının oluştuğu ziyarete, Ömer Kalınsaz ve Arap Yolmancı katıldılar.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu, Sungurlu’lu hemşerilerini Afyonkarahisar’da görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti. Ziyaretçilerine, Afyonkarahisar’ın ekonomik, sosyal ve kültürel yapısı hakkında detaylı bilgiler veren Vali Balkanlıoğlu, beş yıldızlı termal otellerimiz sayesinde insanların hem güzel vakit geçireceklerini, hem sağlıklarındaki bazı problemlere çözüm bulacaklarını, hem de termal suyumuzla daha güzel bir cilde sahip olabileceklerini söyledi.
Ziyarette konuşan Sungurlulu misafirler, Vali Balkanlıoğlu’nun çalışmalarını ve icraatlarını yakından takip ettiklerini, kendisiyle onur ve gurur duyduklarını söylediler. Afyonkarahisar’ı en güzel şekilde ifade eden, Afyonkarahisar’ı ve yapılan çalışmaları kamuoyuna çok iyi lanse ettiğini belirterek Vali Balkanlıoğlu’nu tebrik ettiler. Misafirler,’’Sizin gibi başarılı bir devlet adamına ulaşmak çok kolay, bizleri makamınıza kabul etmenizden dolayı size ayrıca teşekkür ediyoruz.’’dediler.
Editör: Haber Merkezi