Vali Balkanlıoğlu Şehit Ailelerine Bayram ziyareti yaptı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu, beraberinde İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım eşi Birnur Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban ile birlikte, Ramazan Bayramı nedeniyle Şehit Ailelerine bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Şehit Annelerinin ve Babalarının ellerinin öpüldüğü ziyaretlerde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci, Şehit ve Gazi İşlemler Müdür Vekili İsmail Akman ile Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı’da hazır bulundu.
Ramazan bayramının arifesinde gerçekleştirilen Şehit Aileleri ziyaretlerinin ilki, 2005 yılında Hakkari de şehit düşen Şehit Jandarma Er Halil Kurudere’nin ailesine gerçekleştirildi. Ziyaretler sırasıyla, Şehit J.onbaşı Ahmet Şık’ın ailesine, Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in ailesine, Şehit Jandarma üsteğmen Murat Saraç’ın ailesine ve Şehit Mete Saraç’ın ailesine gerçekleştirildi.
Şehit Ailelerine yapılan ziyaretlerde Esma Balkanlıoğlu tarafından Şehit Annelerine çiçekler verilip, elleri öpüldü. Şehit aileleriyle uzun süre sohbet eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, bu vatan için canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizin, emanetleri olan Ailelerine sahip çıkmanın, onların dilek ve temennilerini dinlemenin kendileri için asli bir görev olduğunu söyledi.
Ramazan Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretlerde Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Ülkemizin huzur ve güven içinde kutlayacağı bu bayramda da Şehitlerimizin büyük hissesinin olduğunu unutmamalıyız. Bundan dolayı Şehitlerimize ve onların Ailelerine şükran borçluyuz. Şükran duygularımızı ifade etmek için Şehit Ailelerini ziyaret ediyoruz. Bayram ziyaretlerine şehit ailelerinden başlayarak, onlara verdiğimiz önemi bir kez daha ortaya koymaya çalıştık. Tüm Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Tüm Şehit Ailelerinin ve Gazilerimizin Mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor, daha nice bayramlara sağlıkla erişmelerini temenni ediyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi