Uydukent minibüs şoförleri sıkıntılı

Afyonkarahisar Uydukent Minibüs Hattı Başkanı Kazım Adıbelli, şoförler olarak halka sadakatla hizmet verdiklerini belirterek, sıkıntılarını anlattı.
Yazılı açıklama yapan Adıbelli, 1998'den beri hiçbir mahalle, semt, Özdilek Alışveriş Merkezi, Üniversite, fuar alanı, pazaryeri talepleri olmadan, verilen emre itaat ettiklerini, sadakat prensibiyle hizmet verdiklerini kaydetti. Adıbelli şunları ifade etti:
''Son durağı Bayındırlık İl Müdürlüğü olan Bayındırlık Durağı ekmek kapımız, Uydukent semtinde bulunan yeni Devlet Hastanesine kadar uzatılmıştır. Buna rağmen belediyede yapılan toplantıda, eski İl Trafik Komisyon Başkanı, Zabıta Müdürü, Şoförler Oda Başkanı ve Bayındırlık Durağı temsilcisine proje sunduk. Kamu yararına, kardeşlik adına iki durağı Uydukent çatısı altında birleştirelim, Şuhut Kavşağı-Otogar, Otogar-Şuhut Kavşağı arasında tek ücretle halkımıza hizmet verelim, çıkar için tartışma değil, kamu hizmeti için yarar sağlayalım dedik. İlimizde iki durak birleşmesini gerçekleştirelim denildi. Projemiz diğer durak tarafından kabul edilmedi. Bu konunun, başta Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Trafik Komisyon Başkanı Mahmut Emin Birliktir tarafından en kısa zamanda kardeşliğin, beraberliğin ve kamunun kazanacağı bir sonuca ulaştırılmasını diliyoruz. ''
Adıbelli, iyi niyetlerinin göstergesi olarak kamu yararına bilet fiyatlarını bir liraya indirdiklerini ve hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti.
Editör: Haber Merkezi