Uşaklı: “Rahmet ve saygıyla anıyoruz”

MHP Kadın Koordinasyon Kurulu Başkanı Emel Uşaklı, vefatının 19. yıl dönümünde merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'i rahmet ve saygıyla andıklarını söyledi
Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in, Türklüğün itibarını, haysiyetini ve varlığını korumak için insanüstü bir çaba gösterdiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Koordinasyon Kurulu Başkanı Emel Uşaklı, "Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş, hayatta iken aziz Türk Milleti üzerinde oynanan oyunları tespit etmiş ve bütün tespitleri doğru çıkmıştır. Türkiye, Ortadoğu ve Dünya siyaseti hakkında ne söylediyse tarih onu hep haklı çıkarmıştır. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in hayatta iken belki de yeterince anlaşılamayan fikirleri ve haklılığı şimdi necip milletimiz tarafından daha iyi anlaşılmaktadır. Onun fikir ve idealleri dünya durdukça yaşayacaktır. Onu rahmet ve saygıyla anıyoruz. Mekânı cennet olsun" dedi.
YOLUNDA İLERLEYECEĞİZ
Merhum Başbuğ Türkeş’in Türk Milliyetçiliğinin sembol isimlerinden biri olduğunu ifade eden Uşaklı, “Merhum Başbuğumuzun yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Bize gösterdiği hedefe ulaşıncaya kadar yolumuzdan asla dönmeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi var olduğu sürece Türkeş’in fikirleri var olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti var oldukça Başbuğumuzun fikirleri de yaşayacaktır. Nur içinde yatsın. Yolu yolumuzdur” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi