Ürün, “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” toplantısına katıldı
Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili, Kütahya Koordinatör Milletvekili Halil Ürün, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı koordinasyonunda tüm ülke genelinde gerçekleştirilen "Sandığa Sahip Çıkıyoruz" projesi çerçevesinde Kütahya ve ilçelerinde gerçekleştirilen sandık yönetim kurulu toplantılarına katıldı.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı koordinasyonunda, Türkiye genelinde, 194 bin 312 adet sandıkta, AK Parti sandık yönetim kurulları tarafından "Sandığa Sahip Çıkıyoruz" projesi çerçevesinde yönetim kurulu toplantıları gerçekleştirildi. Ürün proje ile ilgili olarak “Proje çerçevesinde Kütahya il genelindeki bin 739 sandıkta, AK Parti sandık yönetim kurulları olarak aynı anda toplantılar icra edildi. Yapılan toplantılara, sandık yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile birlikte o sandıkta oy kullanmakta olan milletvekillerimiz, il başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları il, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları il, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, tüm belediye başkanlarımız ve tüm belediye meclis üyelerimiz katıldı” dedi. 
Seçim sandıkta kazanılır
Ürün, Kütahya İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada ise seçimi kazanmada en önemli unsurun sandık yönetim kurulu üyelerinin görevlerini yapması olduğunu söyledi. Bir oy ile seçimin kazanılabileceğini ifade eden Ürün, “Aynı şekilde bir oy ile de seçim kaybedilebilir. AK Parti olarak birkaç oyla kazandığımız yerler olduğu gibi birkaç oyla kaybettiğimiz yerler de oldu” diye konuştu. AK Parti’nin sandık esaslı çalışma ekseninde bugüne kadar başarılı bir performans ortaya koyduğuna dikkat çeken Ürün, “Bunun sonucu hem teşkilat olarak hem de bütün bir millet olarak gördük. AK Parti 2002 yılından beri Türkiye’de siyaset tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir siyasi hareket unvanını almıştır” ifadelerini kullandı. Ürün il başkanlığında düzenlenen toplantıda sandık yönetim kurulu üyelerine nelere dikkat etmeleri ve hangi durumda ne yapmaları gerektiği konularında da bilgiler verdi.
 
Editör: Haber Merkezi