"Umarız ki bize ihtiyaç olmaz"

AKUT Genel Başkanı Recep Şalcı, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği'ni ziyaretinde Türkiye'nin bir afet ülkesi olduğuna dikkat çekerek, "Umarız ki bize ihtiyaç olmaz" dedi.

AKUT Arama Kurtarma Derneği Genel Başkanı Recep Şalcı, Afyonkarahisar ekip lideri Mitat Şener, Lider Yardımcısı ve Eğitim Bölüm Sorumlusu Yüsra Naz Balamut, Lider Yardımcısı ve İnsan Kaynakları Bölüm Sorumlusu Sinan Kazım Erçolak, Bilgi Teknolojileri Birim Sorumlusu ve Sosyal Medya Birim Sorumlusu Mehmet Bülent Uğurluoğlu, Kurumsal İlişkiler Bölüm Sorumlusu ve Basın Birim Sorumlusu Öznur Kırman ile Ulaşım Lojistiği Sorumlusu Hüseyin Erçolak, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt'u dernek binasından ziyaret etti.
Afyonkarahisar’da yapacakları işlerle ilgili olarak gazetecilere açıklama yapan Şalcı, “Afyonkarahisar ve çevresindeki olaylara AKUT olarak müdahalelerimiz sürüyor. Bugünde bu çalışmaların büyütülmesi alakalı ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız işleri daha doğru aktarmak adına basın camiası ile nasıl bir işbirliği yapabiliriz onları konuşacağız. Umarız ki bize ihtiyaç olmaz. Türkiye bir afet ülkesi. Türkiye bir deprem ülkesi. Afyonkarahisar’da bu konuda riskli iller arasında yer alıyor. Burada halkı bilinçlendirmek adına neler yapılabilir anlamında görüş alışverişi yapıyoruz.” dedi.
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Küçükkurt, AKUT’un Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu her zaman yardıma koştuğu bir dernek olduğunu belirterek, “Afyonkarahisar camiası olarak bu faaliyetleri yakından takip ediyoruz. Bu çalışmaları daha geniş kitlelere ulaştırmak için basın olarak her zaman yanlarında olacağız” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi