Ülkücüler, Afyon MHP Önderliğinde buluşacak

Afyonkarahisar'da ülkücüler ve Milliyetçi Hareket Partisi'ni destekleyenler, konferans ve ödül töreninde bir araya gelecek.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, ''Partimiz tarafından Afyon Lisesi Salonu'nda konferans ve ödül töreni düzenlenecektir. Amacımız Afyonkarahisar’daki ülkücü harekete gönül verenlerin birliğinin ve beraberliğinin sağlanmasıdır'' dedi.
Yağcı, yarın akşam organize edilecek etkinlikte MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem’in bir konferans vereceğini, ardından MHP'de İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanlığı, Milletvekilliği yapmış ve Afyonkarahisar’da Ülkü Ocakları ve Ülkücü İşler Derneği İl Başkanlıkları görevlerinde bulunmuş kişilere şükran plaketi takdim edileceğini bildirdi. Yağcı, şunları kaydetti:
''Bu sayede partide görev almış eski yeni tüm ülküdaşlarımızı bir araya getirip, onların da desteğiyle Afyonkarahisar Merkez İlçede yerel seçimlerin startını vermiş olacağız. İl Başkanlığımızın desteğiyle düzenlediğimiz bu geceye, Milliyetçi Hareket'in tüm gönül dostlarını ve tüm halkımızı bekliyoruz.''
Editör: Haber Merkezi