Ülkü Ocaklarında Yaz Faaliyetleri Devam Ediyor

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler yaz aylarında ocak faaliyetlerimizin il ve ilçe ocaklarda devam ettiği belirtildi.

Ülkü Ocakları olarak Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve genel merkez yöneticilerinin hazırladıkları yaz eğitim ve kültürel etkinlikler çerçevesin de tavsiye edilen etkinlik kapsamında ocakta Halı saha maçları, santrac turnuvaları, Kuranı-Kerim dersleri 9 Işık dersleri, hızlı kitap okuma teknikleri ve playstation yarışmaları düzenleniyor.

Bunların yanın kültürel ve tarihsel yerlere gezi programları düzenlendiğini Anıtkabir ,Başbuğun kabri ,müzeler,,Frig vadisi gezisi tarihi ve kültürel yerlere geziler gerçekleştirildi.

Kısaca yaz aylarını gençlerin dolu dolu bilinçli ve verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak için bir çok etkinlik ve faaliyetler düzenledik ,düzenlemeye de devam ediliyor.

Eğitim programlarına katılan gençlern okullarında, bulundukları sosyal ortamlarda, çalıştıkları yerlerde, aile içinde ahlaklı, dürüst ve fikri bir altyapıyı almış örnek kişiler olması hedefleniyor. “Bunu da mutlaka başaracağız. Çünkü bizler biliyoruz ki Muhtaç Olduğumuz Kudret Damarlarımızda ki Asil Kanda Mevcuttur" denildi..

Ocak Başkanı Oğuz Kağan “İl ve ilçelerde bulunan tüm gençleri Ülkü Ocaklarına bir çayımızı içmeye davet ediyoruz'' dedi.

Editör: Haber Merkezi