Uğurlu ve meclis üyeleri ziyaret turunda

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu Beraberindeki Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hamza Gümüşkanat İle Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Afyonkarahisar Şubesini Ziyaret Ettiler.

Ziyarette Şehrin sıkıntıları , Afyonkarahisar için planlanan projeler ve Dürüst belediyecilik ilkeleri konuşuldu.

Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu “Oda Başkanı Kadir Arık bey ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Oda Başkanı Kadir Arık ;bu nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.




Yapılan ziyarette

Belediye Başkan AdayıHasan Hüseyin Uğurlu ;

Dürüst Belediyecilik anlayışımızın şehre bakışı dünü, bugünü ve yarını bir arada gören hakkaniyetli bir yaklaşımı içermektedir. Biz dünü görmezden gelerek, bugünü kapsamlı bir şekilde değerlendirmeden, yarınımızı şekillendirecek olan nesillerin hak ve hukukunu hesap etmeden hareket etmeyeceğiz. Biz, adil bir toplumsal düzenin inşasının şehirde ortaya çıkacağına ve büyüyeceğine inanıyoruz. Şehri yoğuran kültür atmosferi adil bir bakış açısıyla ele alınmadığı sürece toplumun tümünü kucaklayan bir demokratik ortamın üretilemeyeceğini düşünüyoruz.

Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz.

Kaynaklar, vatandaşın huzurunu ve refahını artırmaya yönelik kullanılacak; ihaleler, kayırmacılık yapılarak yandaşlara dağıtılmayacak. Gösteriş, lüks ve şatafat için yapılan harcamaların tamamını vatandaşımızın doğrudan hizmetine sunacağız.

Bize emanet edilen mali imkanlara ve belediye mülküne,

"Yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız."

Bütün kamu hizmetleri her bir vatandaştan doğrudan ya da dolaylı olarak alınan vergiler, harçlar ve diğer gelirler ile yapılır. Herhangi bir devlet dairesinde kullanılan bir kâğıtta dahi hepimizin hakkı ve emeği olduğu anlayışıyla milletin alın terine sahip çıkacağız.

Hesap verebilir ve şeffaf olacağız

Yapılan bütün hizmetlerin halkın gözleri önünde açık ve şeffaf bir biçimde yapılmasını sağlayacağız. Şehrin yönetiminde o şehirde yaşayanları söz sahibi yapacağız.

Editör: Haber Merkezi