Tutkun Soyludan bekçi kadrosu istedi

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı Başdanışmanı,Termal ve Sağlık Derneği Yüksek İstişare Kurulu Sekreteri,24.Dönem Afyon Milletvekili Danışmanı ve Eski DP Gençlik Kolları GİK Üyesi ve İl Başkanı Hüseyin Tutkun; İçişleri Bakanı Süleyman Soyludan yeni uygulanacak Mahalle Bekçileri uygulamasında Afyonkarahisar’a kadro tahsis edilmesini talep etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tutkun; “ İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu başarılı çalışmalara imza atıyor. Kendisiyle bir dönem beraber siyaset yapma fırsatımız oldu.Sayın Bakanımızdan hem sözlü hem yazılı olarak 7 pilot kente başlayan Bekçi alımları için 200 adet kadroda Afyonumuza eklenmesi talebinde bulundum.Hedefimiz Lise mezunu,askerliğini yapmış ve 30 yaşını geçmemiş 200 gencimizin iş sahibi olmasını sağlamaktır. Müracaatlar İl ve İlçe Emniyet Müdürlüklerimize yapılacaktır.Sayın Bakanımıza Afyonkarahisarlılar olarak teşekkür ederiz”dedi.

Afyon Emniyetine Teşekkürler

Tutkun talep mektubun da, ayrıca Afyon Emniyet Müdürümüze ve emniyet çalışanlarına Bakan huzurunda teşekkür ederek, Devletimiz ve milletimizin birlikteliğini kimse bozamayacaktır. Türkiye FETÖ,PKK,YPG vb terör örgütleriyle mücadelede başarılı olacak büyüklükte ve güçte devlet olduğunu belirtti.

Editör: Haber Merkezi