Türk Eğitim Sen, Ahde Vefa ve Dayanışma Programlarına Devam Ediyor


Afyonkarahisar Türk Eğitim Sen başlattığı Ahde Vefa ve Dayanışma programlarına devam ediyor. Son üç ay içerisinde, Dinar, Sandıklı, Bolvadin, İscehisar, Sinanpaşa ve en son olarakta Sultandığı’nda gerçekleştirdi.

Sultandağı Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Hasan Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin gerçekleştirdiği program, ilçe bazında büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti. Programa, emekli Türk Eğitim Sen üyeleri, Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, Afyonkarahisar Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Muhtar Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sultandağı ve Çay İlçesinde bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları, Sultandağı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Oğulcan Fındık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Turan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, Sedat Dündar, İlçe Tarım Müdürü Halil Gencer, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüsamettin Namalır ve Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcileri katıldı.

Emekli üyelere plaket verildi
Program saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından Sultandağı Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Hasan Özkan’ın açılış konuşması ile devam etti. Daha sonra Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Muhtar Demirci, Ahde Vefa ve Dayanışma projelerinden, yeni çıkan öğretmenlik meslek kanunu, eğitim çalışanlarının yaşadığı ekonomik sorunlar hakkında bilgiler verdi. Programın devamında Hocalar Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Serkan Şahin bağlaması ve sesiyle, Emirdağ Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Yavuz Öztuncer ritim sazıyla türkülerden oluşan bir konserle katılımcıları mest etti. Program emekli olan Türk Eğitim Sen üyelerine plaket takdimi ile sona ermiştir.

Editör: Haber Merkezi