Turizm Zirvesi Sandıklı’da toplanıyor

Afyonkarahisar’da en büyük turizm zirvesi unvanını taşıyan Afyonfest Turizm Zirvesi bu yıl “T.C. Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı” himayelerinde 21-25 Eylül 2018 tarihlerinde Sandıklı Belediyesi Himayelerinde Sandıklı Park Resort Otelde gerçekleştirilecektir.

Afyonkarahisar’da en büyük turizm zirvesi unvanını taşıyan Afyonfest Turizm Zirvesi organizasyonu Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sandıklı Belediyesi gibi kurumların destekleri ile gerçekleştirilmektedir. Geçen yıl 23-24 Kasım 2017 tarihlerinde Budan Termal Otel’de “Afyonkarahisar’da Termal Turizm” ana temasıyla gerçekleştirilen 1. Termal ve Çamur Festivali, ülkemizden 1 bakan 3 milletvekili dahil toplam 24 konuşmacıyı ve ulusal 450 katılımcıyı misafir etmiştir.

Bu sene daha büyük bir organizasyon tertiplediklerini söyleyen yürütme kurulu başkanı Taha Yasin ESKİCİ, açık alanda şişme oyuncaklarlaeğlence alanı oluşturacaklarını belirtti. 23 Eylül’de ki festival alanının ve 24 Eylül’de ki zirve programının halka açık olduğunu belirterek tüm halkımız davetlidir dedi.

Editör: Haber Merkezi