Tuğgeneral Karauz'dan Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret
Geçtiğimiz yıl ilimizde meydana gelen patlamanın yıldönümü nedeniyle Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’nın işbirliğiyle anma ve mevlit programı düzenlenmiştir.
Kırıkkale Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Yücel Karauz ve 4. Mühimmat Bölge Komutanı Bakım Albay Adil Seven şehitlerimiz için düzenlenecek programın içeriği hakkında bilgi alış verişinde bulunmak üzere Vali Balkanlıoğlu’nu ziyarette bulundular.
Ziyaret sırasında konuşan Tuğgeneral Yücel Karauz; ’’Kara Kuvvetleri Komutanlığının özellikle mühimmatla ilgili faaliyetleri maalesef bazı riskleri taşıyor. Afyonkarahisar’da yaşanan ve hiç arzu etmediğimiz bu olay hepimizi derinden etkiledi. Tabi patlama sonrasında Sayın Valimizin gerek şahsı ve gerekse Afyonkarahisar Valiliği olarak olaya karşı göstermiş olduğu reaksiyon ve tutum bizim için örnek gösterebileceğimiz bir davranış oldu. Bunun için Sayın Valimize şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Gerçekten ortaya konan çalışma, görevinde üzerinde bir davranıştır.’’dedi.
Ziyarette, Şehitlerimizi rahmetle anıyorum diyerek sözlerine başlayan Vali İrfan Balkanlıoğlu; ‘’Geçtiğimiz yıl milletçe bizi üzüntüye boğan patlama sonucu 25 Şehit verdik. Şehitlerimiz için Afyonkarahisar Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Afyonkarahisar Belediyesi işbirliğiyle seneyi devriyesi, yıl dönümünde anma ve mevlit programı düzenlenecek, dualar edilecektir. Bu konuda komutanımızla yarın düzenlenecek olan programı değerlendirdik. Allah milletimize bu ve buna benzer acıları yaşatmaması temennisiyle, şehit ailelerimizi ilimizde en iyi şekilde ağırlayıp, acılarını paylaşmak istiyoruz.’’dedi.
Ziyaret sırasında yarın düzenlenecek olan programı değerlendirilmesi yapılarak, bilgi alış verişinde bulunuldu.
Editör: Haber Merkezi