TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisi Düzenlendi.

TÜBİTAK Bilim Fuarları çerçevesinde Şehit Sami Çiftçi İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisinin açılışı Vali Yardımcısı Mehmet Yılmaz tarafından yapıldı.
 
Vali Yardımcısı Mehmet Yılmaz ve beraberindeki İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez, Okul Müdürü Nuri Özçelik ve Proje Yürütücüsü Pınar Oğuz tarafından kurdele kesimini yapılarak serginin açılışı gerçekleştirildi. Öğretmen kontrollerinde yaklaşık 2 aylık sürede hazırlanan sergide 30 proje sergilendi.
 
'Fikrini Geleceğe Taşı' adı altında açılan sergide Bilimsel Projeler, Gösteri Deneyleri ve Eğlenceli uygulamalar sergilendi.
 
Projelerin hepsini teker teker gezen Vali Yardımcısı Yılmaz, öğrencileri ve öğretmenlerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Çocuklarımızın bilgi ve kabiliyetlerini açığa çıkarmak, becerileri doğrultusunda meraklarını artırmak ve icatlarıyla başarılar kazanmak için açılan sergide her bir uygulamayı hassasiyetle inceleyen Yılmaz ve beraberindekiler, ilginç bulunan projeler hakkında bilgiler aldılar.
 
Bir gün süreyle açık kalacak olan sergi daha sonra veliler, davetliler ve ilgililer tarafından gezildi.
 
Editör: Haber Merkezi