Toptaş ziyaretlerini sürdürüyor

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, ilçe, belde ve köy ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Toptaş ziyaretlerini İhsaniye İlçesinde sürdürdü. İlçe teşkilatında partililerin bayramını kutlayan Toptaş, daha sonra Akören Beldesinde halkla bayramlaştı.
Toptaş, Karacaahmet Beldesinde Belde Teşkilat Binasının açışını yaptı. Açılışta konuşan Toptaş, “AKP iktidarı döneminden önce Türkiye 3 tarafı denizlerle çevrili ülke diyorduk, şimdi 3 tarafı ateşle çevrili ülke haline geldi. Her gün sayısı artan şehit sayımız yüreklerimizi yakıyor. AKP ülkeyi sürüklediği mecraya dur demeliyiz. Bunun için 1 yıl sonra yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde Karacaahmet Kasabamızı dur diyeceğini inanıyorum. Belediye koltuğunda Sosyal Demokrat anlayışın oturması için hepimize görev düşüyor. Milletvekili olarak ben her zaman bu sorumluluğu yerine getirmek için çalışıyorum” dedi.
Daha sonra Karacaahmet Türbesini de ziyaret ederek dua eden Toptaş, beldedeki 2 sünnet düğününe de katıldı.
Ziyaretlerde İl Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Can, İlçe Başkanı Halil Ceylan ve partililerde bulundu.

-Işıklar ve Çobanlar da unutulmadı

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş Merkeze bağlı Işıklar Beldesinde halkla bayramlaştı. Toptaş, “Yerel seçimlerde Işıklar Belediyesine sosyal demokrat başkan getireceğiz. Bunun için çok çalışacağız ve Işıklar Belediyesi CHP’li olacaktır” dedi.
Bayramda sıkılmadık el ulaşılmadık yer bırakmayan Milletvekili Ahmet Toptaş gece 23.00 sularında Çobanlar ilçesinde halkla buluşup bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde Toptaş’ı, Merkez İlçe Başkanı Aydoğan Güleç ve yönetimi yalnız bırakmadı.
Editör: Haber Merkezi