“TDP sokağın nabzını tutan bir partidir”

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal gündemi değerlendirdi.
İl Başkanı Uysal: “Türkiye Değişim Partisi, halkın gündemini bilen, sokağın nabzını tutan bir partidir. Türkiye Değişim Partisi, hak arayanların hakkını arayanların partisidir. Türkiye Değişim Partisi, ekmeğinin peşinden gidenlerin partisidir”dedi.
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yüksek gelen faturalar hakkında değerlendirmelerde bulunduğunu söyleyen Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal: “Faturalarda indirim beklerken Sayın Enerji Bakanı “100 liralık elektrik maliyetinin 50 lirasını hükümetimiz karşılıyor” dedi.100 liralık elektrik faturasının 50 lirasını siz karşılamıyorsunuz. Biz o 100 lira için sabahtan akşama kadar aldığımız her nefeste, attığımız her adımda KDV ödüyoruz, ÖTV ödüyoruz. Harç ödüyoruz. Biz kötü yönetimin faturasını ödüyoruz. Sayın bakan aynı konuşmasında “Elektrik üretiminde ithal oranımız yüzde 50. temel sorun elektrik enerji üretim maliyetleri” diyor. Bırakın kendinize muhalefet yapmayı elektrikte ithal oranını neden düşürmediniz? Onu söyleyin. Onun hesabını verin.” dedi.
“DEVLETİN KEFEN PARASINI YEDİLER”
Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal: “Devletin kefen parasını yediler. Milletin kefen parasına göz diktiler. Yoksuldan vergi alıp, eşe dosta kıyak çektiler. Yandaşa bal kaymak, millete boş baklava, boş tost yedirdiler.20 yıldır ülkeyi yönetenler üretimi değil ithalatı tercih ettiler. Türk çiftçisini değil, yabancı çiftçileri zengin ettiler. Onun için bir kilo salatalık 30 liraya, bir kilo kabak 20 liraya satılıyor. Onun için bir tane domates 4 lira, biber, patlıcan 5 lira oldu. Gelişmiş ülkeler, 10 sene, 20 sene, 30 sene sonra ne yiyeceklerini planlıyor. Biz bu akşam ne yiyeceğimizin derdindeyiz.” dedi
“EKONOMİK MİLLİYETÇİLİK, TARIMA ÖNEM VERMEKTİR”
Başkan Uysal: “Türkiye’nin kurtuluşunu ekonomik milliyetçilik yapmakta görüyoruz. ABD, Rusya, Kanada çiftçisini değil kendi çiftçimizi ihya etmektir. Çiftçimize alım garantisi vermek, ekilmedik bir karış yer bırakmamaktır. Çayımıza, fındığımıza, pamuğumuza, zeytinimize, üzümümüze sahip çıkmaktır. Yabancı ülkelerin ve şirketlerin ne ekip biçeceğimize karışmasına izin vermemektir. Devlet üretme çiftlikleri, tarım işletmeleri açmaktır. Ekonomik milliyetçilik Türk markalarını değerli kılmaktır. Markalaşmaktır. Ekonomik milliyetçilik, milletimize varlıktır, sofralarımıza berekettir.” dedi.

Editör: Haber Merkezi