TDP İl Başkanlığı’ndan Kadınlar Günü etkinliği

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sevgi Sokağı’ndaki parti binası önünde etkinlik gerçekleştirdi.

Parti binası önünde gerçekleşen etkinlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne dikkat çekmek hemde helikopter kazasında şehit olan Mehmetçiklerimizi anmak adına pide ve helva dağıtımı gerçekleştirildi.

Parti teşkilatından yoğun katılımın olduğu etkinlikte İl Başkanı Kadir Uysal ve Merkez İlçe Başkanı Zuhal Sonugür yer aldı. Vatandaşlar partililere teşekkür ederek ikram pide ve helvaları kabul ettiler.

Türkiye Değişim Partisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla da bir mesaj yayımladı. TDP İl Başkanlığı’nı mesajı şöyle;

“Sayın basın mensupları saygıdeğer halkımız,

Türkiye değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle sizlerle beraberiz bu özel günde Başta Peygamber Efendimizin Annesi Amine Hanım olmak üzere Mustafa Kemal Atatürk’ün Annesi Zübeyde Hanım’ın ve tüm şehit annelerimizin kadınlar gününü kutluyoruz. Bu anlamlı günde kadına yönelik her türlü şiddeti kınıyor kadınlarımızın hak ettiği değeri görmesini istiyoruz. Türkiye Değişim Partisi olarak tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlar sevgilerimizi sunarız.

Bu vesileyle helikopter kazasında şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor minnetlerimizi sunuyoruz milletimize baş sağlığı diliyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun”

Editör: Haber Merkezi