TDP İl Başkanlığı ziyaretlerde hız kesmiyor

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı bu hafta içerisinde yoğun olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, TDP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Zuhal Sonugür, TDP Afyonkarahisar İl Başkanlığı Sözcüsü Hüseyin Çilek ve TDP Taşoluk Belde Başkanı Bilal Kepez gün içerisinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. TDP Afyonkarahisar İl Başkanlığı heyeti Afyonkarahisar Basın Mensupları Dayanışma Derneği, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti.

Afyonkarahisar Basın Mensupları Dayanışma Derneği’ne ziyaret

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal ve beraberindeki heyet ilk olarak Afyonkarahisar Basın Mensupları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağhan’ı dernek binasında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. TDP İl Başkanı Uysal, ziyarette dernek başkanı Mustafa Dağhan’a Andımız’ın yazılı olduğu bir Atatürk tablosu hediye etti. TDP İl Başkanı Uysal, dernek başkanı Dağhan’a çalışmalarını yakından takiplerini belirterek; “öncelikle bizleri kabul ederek misafir eden Afyonkarahisar Basın Mensupları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağhan’a teşekkür ediyorum. Çalışmalarını takip ediyoruz, her zaman belirttiğimiz gibi yerel basınımıza çalışmalarının her noktasında destek vermeye parti olarak hazırız. Mustafa Dağhan Bey’e çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Afyonkarahisar Basın Mensupları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “çalışmalarında TDP İl Başkanlığı’na ve İl Başkanı Kadir Uysal’a başarılar diliyorum. Nazik ziyaretin dolayıda kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi’ne ziyaret

TDP İl Başkanlığı heyeti ziyaretine Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan’a gerçekleştirdiği nezaket ziyareti ile devam etti. TDP İl Başkanı Uysal Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan’a Andımız’ın yazılı olduğu bir Atatürk tablosu hediye ederken Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan’da Başkan Uysal’a Türk Bayrağı hediyesini takdim etti. TDP İl Başkanı Uysal, “nazik hediyesi ve misafirperverliği için Şemseddin Bey’e teşekkür ederim. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ne ziyaret

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın bir sonraki ziyareti ise Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Dernek Başkanı Emre Öztürk’e oldu. Çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan TDP İl Başkanı Uysal dernek başkanı Emre Öztürk’e Andımız’ın yazılı olduğu bir Atatürk tablosu hediye etti. Derneğin çok anlamlı çalışmalar yürüttüğünü ifade eden TDP İl Başkanı Uysal dernek başkanı Öztürk’e başarılar diledi. “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar’a önemli çalışmalar yürüten bir derneğimiz parti olarak yapılan çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazırız. Bizleri kırmayıp misafir eden dernek başkanı Emre Bey’e hem çalışmalarından dolayı hemde misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederim. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretler pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilirken, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sonlandırıldı.

Editör: Haber Merkezi