"Şu sokaklar, şu mahalleler makam olacak"

Beyazıt Mahallesi Gümüşkent Sitesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, 1 Nisan sabahı sokaklarda yine vatandaşlarla bir araya geleceğini ifade ederek, "Şu sokaklar, şu mahalleler makam olacak" dedi.

Saha çalışmalarına gece saatlerine kadar aralıksız devam eden AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmıyor. Her akşam iki mahalle dolaşan Zeybek, önceki gün de Gümüşkent sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

“Ayağı yere basan projelerimiz var”

Mahalle ve ev ziyaretlerine devam eden Zeybek ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Kadim şehrimiz Afyonkarahisar’ımızı daha da güzelleştireceğiz. Hemşehrilerimin fikirlerini alıyoruz. Onlar talep ediyor. Proje ekibimizle birlikte vatandaşların istekleri doğrultusunda proje üretiyoruz. Çıktığımız yolda Allah bizleri mahcup etmesin. Laf olsun diye değil, akla mantığa yatan, fizibilitesi ve bütçe çalışmaları yapılmış, ayağı yere basan projeler hazırlıyoruz. Cumhurbaşkanımızın 31 Ocak’ta açıklamış olduğu seçim manifestoya göre hareket ediyoruz. Gerekli bakanlıklar ve müdürlüklerle istişare ederek, Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve milletvekillerimizin de katkılarıyla yapılabilirliğinden emin olduğumuz projelerimizi açıklayacağız. Bizler Cumhurbaşkanımızın güvenine layık olmaya çalışıyoruz. Bize göre Belediye Başkanı sadece içi boş vaatlerde bulunup, seçmenleri kandırmak değil, Afyonkarahisar’ımızın vizyonunu ve çehresini nasıl değiştiririz planı içindeyiz. Açıkladığımız projeleri sosyal medya aracılığıyla vatandaşlarımıza anlatıyoruz. 17 Şubat tarihinde yapılan mitinginde Cumhurbaşkanımızın bize olan güvenini en iyi şekilde ifade etti. Bizde yapacağımız hizmetlerimizler en üst seviyeye çıkararak çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Belediyemiz 7/24 saat esasıyla çalışacak”

"Önce Millet Önce Memleket" düsturu ile yola çıktıklarını ve halkın kendilerine yüreklerini açtığını söyleyen Zeybek, şunları söyledi: "Sabah 8 akşam 5 anlayışı bırakarak, 7/ 24 hizmet anlayışını ile tüm belediye birimlerimiz çalışacaktır. Hz. Mevlana der ki ‘Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır.' Bizler aynı duygu içinde hasbihâle gayretle çalmadık kapı, girmedik gönül, dokunmadık yürek, sıkmadık el bırakmamak adına gerek bu süreçte, gerekse devamında, yolumuz ve yüreğimizin bir yerde kesişeceği inancı ile çaba sarf ediyoruz. 31 Mart seçimi ve 1 Nisan sabahının Afyonkarahisar’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi