SP, 14 Başkan Adayını Basına tanıttı
Saadet Partisi Afyon il başkanı Adnan Senel Başkanlığında, Saadet Partisi İl binasında düzenlenen toplantıda 14 Belediye Başkan Adayını basına tanıttı.
Toplantı ilk etapta basına kapalı yapıldı. Toplantıya Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Senel’in yanı sıra, Genel Merkez Genel Sekreteri, Afyonkarahisar İl Sorumlusu Tacettin Çetinkaya,Teşkilat Başkanı Oktay Uyar,Eğitim Başkanı İsmail Hakkı Yılmaz,İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akpınar,İl Yönetimi , Saadet Partili Belediye Başkan Adayları ve Partililer Katıldı.Başkan Senel İnşallah Bu seçimlerde Beldelerde ciddi bir oy potansiyelimiz var dedi. Adaylarımız arasından en iddialı Adaylarımız ise Sandıklı ve Emirdağ’da dedi.
Genel Merkez Genel Sekreteri ve Afyonkarahisar İl Sorumlusu Tacettin Çetinkaya’da; Bu Gün 24 Kasım Öğretmenler Günü Diyerek sözlerine başladı. Bu vesile ile Öğretmenlerimizin, Öğretmenler gününü kutluyorum dedi. Malum Ülke gündeminde en önemli konuların başında, dershanelerin kapatılması konusunun yer aldığından bahseden Çetinkaya: Hükümetin ve Milli Eğitim Bakanlığının, Öğretmenlere yeteri kadar değer vermemesinden yakındı.
Editör: Haber Merkezi