Serteser’e Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Ahmet Gürel, İbrahim Balık, Mecit Tarkan, Mehmet Gündoğan, Mustafa Fatih Okçu, Mevlüt Karkı ve Şükrü Balık, ATSO 12. Meslek Komitesi (Makine İmalatçıları, Satıcıları) Başkanı İbrahim Savrukoğlu, 12. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Yusuf Korkmazoğlu, 12. Meslek Komitesi Üyesi Yusuf Sayluk, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

Heyet, Serteser’i tebrik ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Serteser, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Tebrik Ziyareti

TMMOB İçmimarlar Odası Afyonkarahisar İl Temsilcisi Zakire Alimoğlu. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Alimoğlu, üst üste 4’üncü kez ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Serteser’i kutladı ve başarılarının devamını diledi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Alimoğlu’na teşekkür etti.

Tebrik Ziyareti

Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan Şevik ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Akarca, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Şevik ve Akarca, üst üste 4’üncü dönem ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Serteser’i tebrik etti ve “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek üniversite-sanayi işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Gazi MTAL’den “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Gazi ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet İvecen, Müdür Başyardımcısı Feyzullah Demirkale, Müdür Yardımcısı Fatih Yaravlı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Gazi MTAL heyeti, üst üste 4’üncü dönem ATSO Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Serteser’i kutladı ve “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Ziyarette Gazi MTAL’in yapacağı çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Serteser, 2019 yılında Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB ETÜ arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü ile Afyonkarahisar’da Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin pilot okul seçildiğini; Protokol Yürütme Kurulu’nun yönetiminde Gazi MTAL’in önemli bir ivme kazandığını vurguladı.

Tebrik Ziyareti

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörü Zülgari Özdemir, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Özdemir, Serteser’i kutladı ve başarılarının devamını diledi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Özdemir’e ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek işletmelerin TKDK destekleri ile katma değer sağlayan projelere imza attıklarını kaydetti.

Editör: Haber Merkezi