Şenel: Göze Değil, Öze çalışacağız.
     Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Adnan ŞENEL seçim çalışmaları kapsamında yaptığı çalışmaları, yoğun hız ile sürdürmeye devam ediyor.
     Ekibiyle beraber mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak ziyaretlere potansiyellik veren Adnan ŞENEL, vardığı her noktada güler yüz ve olumlu tepkilerle karşılanıyor. Projeleriyle alakalı olarak halkımızı bilgilendiren Adnan ŞENEL, halkımızın kendisine sunduğu teklifleri de not olmayı ihmal etmiyor.
     Resmi Kurumların ziyaretlerine de devam eden Adnan ŞENEL, bugün Tapu Müdürü Vahdettin BOY ve akabinde Kadastro Müdürü Vedat ŞAHİNOĞLU'na uğradı. Burada kurumların vilayeti alakadar eden durumlarına yönelik fikir alış-verişlerinde bulunan Adnan ŞENEL, akabinde personellerle selamlaşarak ayrıldı.
     Söylediğimiz sözlerin sonuna kadar ardındayız. Yapamayacağımız bir şeyle halkımızın kafasını bulandırmak gibi bir lüksümüz olmaz diyen Adnan ŞENEL, halkımıza anlattığı projelerin bir bölümünü, kısa başlıklar halinde şöyle sundu.
 
     NİKAH DESTEĞİ
 
     Evlenmek isteyen, lakin ekonomik krizlere bağlı olarak gerekli ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarımıza destek vereceğiz.
Kısaca bunları sıralarsak;
1-) Gelin kızlarımız için GELİNLİK,
2-) Damat adaylarımız için DAMATLIK,
3-) Kuaför desteği,
4-) Gelin Arabası süslemesi, gerekirse araç temini,
5-) Nikah Fotoğraflarının çekim ve tab edilmesi gibi...
 
     KONUK EVLERİ
 
     Afyonakarahisar'a uzak vilayetlerden hastalarına refakat amaçla gelen hemşehrilerimize, sıcak bir yuvanın rahatlığını bulabileceği 'Hasta yakınları ve Konuk Evleri' yapılacaktır. Böylelikle ilimize gelen konuklarımız darlık-sıkıntı çekmeden gönül rahatlığıyla ayrılmış ve bizlerde mes'ud olmuş olacağız.
 
     SAĞLIK OCAKLARI ve BELEDİYE POLİKLİNİĞİ
 
     Şehrimizde yeni sağlık ocakları açacağız. Bunun yanı sıra bazı mahallelerimizde taleplere karşılık veremez konumda olan sağlık ocaklarımızın daha etkin ve teknolojik anlamda daha sağlam hale gelmesini sağlayacağız. Bunların yanı sıra Belediyemize ait poliklinik yapılacak.
 
     AFYON ERKEKLER LOKALİ
 
     Erkeklere özel yapılacak bu lokalde; salon sporları dalında çeşitli sportif faaliyetler, kütüphane, yüzme havuzu ve sauna, toplantı salonu, berber, aile ve evlilik danışmanları gibi bölümler yer alacak. Böylelikle gençlerimizin boşa zaman harcamalarına mahal vermemiş, özellikle de emeklilerimizin burada bulunarak sosyal-kültürel fikir alış verişlerine katkı sağlayarak toplum kültürümüzün zayıflamasını engellemiş olacağız.
 
     ŞEHİT ve GAZİ YAKINLARI
    
     Vatanı ve milleti uğruna gözünü kırpmadan bedenini siper ederek gerek ŞEHİD olmuş ve gerekse GAZİ kalmış büyüklerimiz ve gençlerimizi tesbit ederek, ailelerinin hayatta tutunmalarını sağlamak maksadıyla maddi-manevi destekler, evlatlarına eğitim-öğretim destekleri sağlayacağız.
 
     TAZİYE SALONLARI
 
     İkamet alanlarının yeterli gelmediği gözönünde bulundurulduğunda, bu tarz bir etkinliğin kaçınılmaz olduğu gerçektir. Belediyemiz tarafından "taziye salonu ve gezici çadır uygulaması" faaliyete geçirilecek ve halkımızın sıkıntılı anlarında daha da sıkıntıya girmeleri engellenmiş olacaktır.
 
     KREŞ ve ANA OKULLARI
 
     Mahallelerimizde belediyemizin kontrolünde olacak 'kreş ve ana okulları' faaliyete geçirterek, halfkımızı, uzak mekanlara çocuklarını yollamak zorunluluğundan çıkaracağız.
 
     ÖZEL ÇOCUKLAR PROJESİ
 
     İlimizde yaşayan IQ (zeka seviyesi) ve yetenekleri yüksek olan çocuklarımızı tesbit edecek doğru yetiştirilmesine yönelik projelerimiz olacak. Profesyonel eğitimciler eşliğinde oluşturulacak programlar ve etkinliklerle, hem ülkemize hizmet için hazırlayacağız, hem de çevre ile uyumlu bir çocukluk/gençlik geçirmeleri için ailelerinin bilinçlenmelerini sağlayacağız.
 
     ÖĞRENCİLERE BURS DESTEĞİ
 
     Memleketlerinde veya diğer illerde eğitim-öğretim gören öğrencilerimize 'BURS DESTEĞİ' sağlanacak.
 
     İNTERAKTİF GÜVENLİK PROJESİ
 
     Mahallelerimizdeki parklara, şehrimizin çeşitli noktalarına ve ana arterlerine kamera sistemleri yerleştirilecek. Bu sayede halkımız istediği her an internet aracılığıyla, şehrimizi canlı olarak izleyebilecek.
 
     Vilayetimizi ve de halkımızı alakadar eden bir çok projesinin olduğuna değinen Adnan ŞENEL, "biz bu yola halkımız için çıktık. Yönetime geldiğimizde Afyonkarahisarımızın 'MİLAT'ı olacak olan 30 mart seçimlerine müteakip halkımız görecek ki, yapılacak olan tüm çalışmalar aktif ve anlamlı çalışmalar olacaktır. Halkımız için hak için bu yoldayız. Rüşvet alanda verende mel'undur şiarını temel edinerek çalışacağız" dedi.
Editör: Haber Merkezi