SEMERKAND YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİ HALI SAHADA TER DÖKTÜ

Semerkand Vakfı bünyesinde afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Hedef İzcilik Gençlik ve spor Kulübü Derneği tarafından yaz okulunda eğitim gören öğrencilere yönelik halı saha futbol etkinliği düzenlendi.

Kanlıca Bilgi Evi’nde Hedef İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 15 Haziran’da yaz okuluna kayıt yaptıran öğrencilere "Kur’an-ı Kerim, Değerler Eğitimi ve Dini Eğitimlerle" mahalle gençlerinin daha iyi yetişmesine imkan sağlarken, spor etkinlikleriyle de sosyal alanda hizmet verdiği aktarıldı. Dernek tarafından Necip Fazıl Kısakürek Bilgi Evi’nde halı saha futbol etkinliği düzenlenirken, yaklaşık 80 öğrenci gün boyunca gönüllerince eğlenme ve spor yapma imkanı buldu.

Kanlıca Bilgi Evi Müdürü Abdülkadir Yavuz, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen Bilgi Evin’de yaz boyunca mahallede bulunan çocuk ve gençlere dini eğitimler başta olmak üzere birçok alanda eğitim ve sosyal faaliyetlerde bulanacaklarını belirterek, ara ara sportif etkinlikte düzenlediklerini söyledi. İHA

Editör: Haber Merkezi