Şehrin hemen yanında kır keyfi…
-Çocuklarınızın midili cinsi at binebileceği, çam ve badem ağaçları içinde ailecek zaman geçireceğiniz bir mekan artık var…
-Bu mekanda pikniğe gelirken malzeme getirmenize gerek yok…
Doğa ile iç içe, sessiz ve sakin bir ortamda, birbirinden özel ve leziz tatları ile mangal keyfi sürülebilecek Afyonkarahisar’ın en büyük özel piknik alanlarından biri hizmet vermeye başladı. 6 dönüm içerisinde çam ve badem ağaçlarının içinde özel otoparkı olan, alakart restoran hizmetinin alınabileceği, taş fırınında evinizin kalitesi ve sıcaklığına yemek yiyebileceğiniz, temiz bir havada köy kahvaltısı yapabileceğiniz bir mekan artık var.
Afyonkarahisar’da merkezde insanlarımızın hafta sonu piknik yapabileceği mekanlara alternatif bir yer oluşturma anlamında yola çıkan işletmeciler şehir merkezinden toplu taşımayla 10 dakika mesafede ulaşılabilen bir mekan oluşturdu. Değirmen Kır Bahçesi, Park Hastanesi’nin hemen arkasında şehir merkezine birkaç dakika mesafede olmasına rağmen şehrin gürültüsü ve hengâmesinden uzak, huzurlu ve sakin saatler geçirmenizi vaat eden bir mekan olarak tasarlandı.
-Çocuklarınız vazgeçemeyecek
Her geçen yıl çocukların şehir merkezlerinde koşup oynayabilecekleri yer sayısı azalmakta. Koşup oynayabilecekleri, güvenli, ağaçlar içinde bir mekan oluşturma fikrinin yanında onlara hayvan sevgisini de kazandırabileceğimiz bir mekan olarak ortaya çıktı Değirmen Kır Bahçesi. 300 kişiye hizmet verilebilen Kır Bahçesi’ni diğerlerinden ayıran farklar ise onu Afyonkarahisar’da tek kılmakta. Çocukların midilli cinsi atlara binebileceği aynı zamanda tavus kuşundan, Sivas kangal köpeklerine, Denizli horozlarından, keklik ve güvercin gibi daha pek çok hayvanı görerek tanıyıp sevebileceği bir mekan Değirmen Kır Bahçesi. Bu yönüyle de özellikle çocuklarına hayvan sevgisi kazandırmak isteyen ailelerin vazgeçemeyeceği bir mekan. Sadece bundan da ibaret değil. Hafta sonu eviniz yerine bol oksijenli, sessiz ve doğa ile iç içe bir kahvaltı yapmak isterseniz de Değirmen Kır Bahçesi sizi ağırlamaya hazır. 20’ye yakın çeşidi içeren köy kahvaltısını eşsiz manzara eşliğinde yapmak da haftanın yoğun geçen günlerinin yorgunluğunu atmak için birebir… Değirmen Kır Bahçesi, pikniğe gelmek isteyenlerin malzeme alması zorunluluğunu da ortadan kaldıran bir hizmet anlayışına sahip.
-Burada her şey profesyonel…
Bir mekanın tercih edilmesinde en önemli şartlardan birisi de personel ki bu noktada Değirmen Kır Bahçesi turizm alanında yılların deneyimine sahip, aşçı, komi ve garsonlarının hizmetine birinci sınıf yiyeceklerini de eklediğinizde ortaya kentte alternatifsiz bir mekan ortaya çıkıyor. Çocuklarınızın ata binmesi için uzman seyisler de mekanda insana verilen önemin bir göstergesi…
Kısacası Değirmen Kır Bahçesi, yoğun geçen bir haftanın ardından soluk alabileceğiz, çocuklarınızın güvenli bir ortamda koşup oynayabileceği, işin ehli personelin hizmet verdiği, sadece bir piknik alanından çok öte bir yer. Afyonkarahisarlıların vazgeçemeyeceği bir mekan olmaya aday olan Kır Bahçesi, eşsiz doğası ve birinci sınıf hizmeti ile 7’den 70’e misafirlerini bekliyor.
 
Adres:                  Hasan Karaağaç Mahallesi
                               Park Hastanesi arkası
                               Afyonkarahisar
Telefon:              0 272 217 74 14
Fax:                       0 272 217 74 33               
Editör: Haber Merkezi