‘Şehrim İçin Projem Var’ Mektup Yarışması

Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından yeni bir yarışma düzenleniyor. ŞEHRİM İÇİN PROJEM VAR MEKTUP yarışması için başvurular 14 Şubat’ta başlayacak.

Öğrencilerimiz için yepyeni bir yarışma başlıyor. Sporun tarihin ve gastronominin başkenti Afyonkarahisar için projem var diyen öğrenciler bu yarışma sayesinde çeşitli ödüller kazanabilecek. 4 kategoride yapılacak yarışmaya başvurular, Belediye hizmet binamızda bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne ya da [email protected] mail adresine yapılabilecek. Mail adresine gönderilecek mektupların PDF ya da WORD formatında olması gerekiyor.

BİSİKLET, TABLET VE AKILLI SAAT ÖDÜLÜ

Yarışmada birincilik elde edene bisiklet, ikincilik elde edene tablet, üçüncülük elde eden yarışmacıya ise akıllı saat hediye edilecek. Başvuruları 14 Mart 2022 tarihinde sona erecek yarışma için 15-31 Mart tarihleri arasında jüri değerlendirmesi ardından ödüller 1 Nisan’da takdim edilecek.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

• Yarışmaya başvuru; Mektupların başına isim-soy isim, telefon, okul bilgisi, sınıf bilgisi ve adres bilgisi ile [email protected] mail adresine gönderilerek yapılacaktır. Mektuplar Pdf veya Word formatında olmalıdır. Mail dışında başvuru yapmak isteyenler Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne elden başvuru yapabilirler.

• Mektup başvurusu yapılırken mutlaka yarışma taahhütnamesi imzalanarak mektubun arkasına eklenip tek dosya olacak şekilde yüklenmelidir.

  1. İletişim: Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü (Belediye Binası 5. Kat) ( Karaman, Albay Reşat Çiğiltepe Cd. No:11, 03200 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar ) Tel: (0272) 214 42 55 Dahili 484

Editör: Haber Merkezi