Şehidimiz Mehmet Dama Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şubesi binalarına yönelik bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Polis Memuru Mehmet Dama’nın İmaret Camiinde kılınan cenaze namazının ardından yapılan dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
 
Törene, şehidimizin yakınlarının yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Valimiz Aziz Yıldırım, Milletvekilleri Burcu Köksal, Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal ve Mehmet Parsak ile E. Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcıları Adem Uslu, Erhan Günay, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı,  askeri erkân, il müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Polis Memuru Mehmet Dama’nın cenaze namazı öncesinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Valimiz Aziz Yıldırım ile birlikte şehidimizin annesi, babası ve yakınlarına başsağlığı dilediler.
 
Polis Memuru Mehmet Dama’nın cenaze töreninde ilk olarak özgeçmişi okundu. Daha sonra İl Müftümüz Şükrü Kabukçu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, Polis Memuru Mehmet Dama’nın naaşı törene katılanların omuzlarında tekbir getirilerek kent merkezindeki Polis Şehitliğine defnedildi.
 
Editör: Haber Merkezi