Sancak: “Yeniden tek başımıza iktidara geleceğiz”

 

Gün FM’de yayınlanan Seçime Doğru programına Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı İşadamı Abdullah Sancak konuk olarak katıldı.

“Allah yolumuzu açık etsin”

7 Haziran seçimleri sonrası muhalefet partilerinin koalisyon kurmayıp süreci oyaladıklarını kaydeden Sancak, “Önümüzdeki seçim sürecinde halkımız partimizi tek başına iktidara getirecektir. İnşallah 7 Haziran sürecinden sonra memleketimizin tekrar istikrara kavuşması için gerek teşkilatımızla birlikte gerekse arkadaşlarımla, halkımızla bir bütün halinde çalışarak tekrar Ak Partiyi tek başına iktidara getirmek için elimizden geleni yapacağız. Allah yolumuzu açık etsin. İstikrarın sürmesi için halkımızın partimizi yeniden tek başına iktidara getireceğine inanıyorum” diye konuştu.

“Devam eden yatırımların tamamlanması için iktidara geleceğiz”

Ak Parti’nin 1 Kasım seçimleri için yeniden kurulduğu günlerdeki gibi çalışacağını belirten Sancak, “Yeni Türkiye ve yeni Afyonkarahisar’ın inşası, devam eden yatırımların tamamlanması için iktidara geleceğiz” dedi.

Tüm şehitlere başsağlığı dileyen Sancak, “Allah tüm askerlerimizi korusun ve burunlarını kanatmasın” temennisinde bulundu.

Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile de görüşen Sancak yayın dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Akar ise Sancak’a başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi