Sanayi esnafı Başkan’a minnettar

31 Mart’ta görev süresi dolacak Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretleri sürüyor. Görev yaptığı 10 yıllık süre zarfında Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi’ne yaptığı yatırımlarla esnafın yüzünü güldüren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a bir teşekkür ziyareti de sanayi sitesi esnafından geldi.

2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başkan Çoban’a ziyarette bulundu.

HİZMETLERİNİZ ORTADA

Başkan Çoban dönemiyle birlikte 2. Küçük Sanayi Sitesi'nin büyük bir gelişim hamlesine girdiğine dikkat çeken Bekir Koçak, hizmetlerinden dolayı sanayi sitesi esnafı adına şükranlarını sundu. Bekir Koçak, " Sağ olsun Başkanımız, yıllardır ihmal edilen alt ve üst yapı sorunumuzu gidererek sanayimize sahip çıktı ve güzelleştirdi. Bölgeye yapılan yatırım sayesinde gerek iş potansiyelimiz arttı, gerekse de hizmet kalitemizi yukarıya çektik." dedi. 2. Küçük Sanayi'nin şaha kalktığına dikkat çeken bölge esnafı ise Başkan Çoban'ın kendilerine ne söz verdiyse fazlasını yaptığına dikkat çekti.

Afyonkarahisar esnafının her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Başkan Çoban ise sadece geçen dönem 2. Küçük Sanayi Sitesi'ne 5 milyon lira civarında yatırım gerçekleştirdiklerini dikkat çekerek ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.Ziyaret sonunda konuklar dosya halinde hazırladıkları 2. Küçük Sanayi Sitesine yapılan yatırımlara ilişkin fotoğrafları Başkan Çoban’la paylaştı

Editör: Haber Merkezi