Şampiyonluk kupası Afyon’dan geçti

2016-17 futbol sezonunda Süper Lig’de şampiyon Beşiktaş’ın kupası ülke genelindeki Kartal Yuvaları’nı geziyor. Şampiyonluk Kupası önceki gün Afium’daki Kartal Yuvası’nda, Afyonkarahisalı Beşiktaşlılarla buluştu

Şampiyonluk kupası, Afium Outlet AVM’de bulanan Kartal Yuvası mağazasında taraftarlarla buluşturuldu. Taraftarlar, cam koruma içerisinde muhafaza edilen kupanın yanında hatıra fotoğrafı çektirip, özçekim yaptı. Kupayı görmek ve fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar birbirleriyle yarıştı. Kupayı korumakla görevlendirilen güvenlik personelinin, kupanın çevresinden ayrılmadıkları dikkat çekti. Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkan Yardımcısı Yusuf Çelikel, "Afyon’da Kartal Yuvası açarak büyük bir hizmeti gerçekleştiren, aynı zamanda şampiyonluk kupasını Afyonlu Beşiktaşlıların ayağına gelmesini sağlayan Kartal Yuvası Sahibi Orkun Oral’a teşekkür ederiz. Bu bizim için çok anlamlı bir kupa, 3. Yıldızı taktığımız çok özel bir kupa. Bu kupanın buraya gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca geçen sene şampiyon olmamızdan sonra Gala Gecemize Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanımız Fikret Orman kupayla birlikte gelmişti. Bundan sonra inşallah her yıl kupamızı hem Afyonkarahisar’da hem de müzemizde görmek istiyoruz” dedi.

Afyonkarahisar’da faaliyetlerini sürdüren Kartal Yuvası’nda sergilenen şampiyonluk kupası hakkında konuşan Kartal Yuvası Sahibi Orkun Oral, “Kupamız tüm mağazalarımızı geziyor. Afyon’a da geldi. Kulübün güzel bir jesti diyebiliriz. Gelen taraftarlarımız hakkında şuan bir sayı vermek imkansız fakat, işler bugün gayet güzel yani tahmini 350-400 kişi vardı. Hafta içi olduğu için mesaiden sonra daha fazla taraftar geldi. Kupa saat akşam 20.00’ye kadar burada taraftarların görmesi için hizmete sunuldu. İşin gerçeği, çok yorgunuz bu kadar ilgi beklemiyorduk açıkçası, inanılmaz bir yorgunluk var mutlu yorgunluk diyelim buna” ifadesine yer verdi.

EN YOĞUN İLGİ ÇUBUKLUYA

Beşiktaş’ın 2017-18 sezonu formaları hakkında da konuşan Oral, “Taraftarlar yeni formaların gayet güzel olduğunu ifade ettiler. Bu sezon çubuklu, beyaz ve grimiz olmak üzere üç formamız mevcut. Şuan hangisi yoğun dersek, çubukluya ilgi daha fazla bu sene. Üçüncü yıldızın takılması ile satışların daha da iyi olduğunu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi